מתכון למעשנה, עוגת גבינה במחבת

קושי:

2/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

25 דקות

מס מנות:

6 מנות

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

3/4 כוס קמח
4 ביצים
1 חלמון ביצה
3/4 כוס חלב
1.5 כף סוכר
1/8 כפית אגוז מוסקט
1 כפית תמצית וניל
4 כפות חמאה
פירות טריים שאוהבים
אבקת סוכר
אופציונלי- אפשר גם לפזר קינמון ולהגיש עם קונפיטורה שאוהבים

הוראות הכנה

מדליקים את את הטרייגר על 260 מעלות, וממתינים 10-15 עד שהחום עולה.
בינתיים מכניסים לטרייגר מחבת מיציקת ברזל כדי שתתחמם.
מערבבים במיקסר: קמח, ביצים, סוכר, אגוז מוסקט ווניל, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שמים במחבת שבתוך הטרייגר את החמאה, ואחרי שהיא נמסה משתמשים במברשת סיליקון כדי למרוח את החמאה על כל המחבת.
מוזגים מיד את התערובת לתוך המחבת.
אופים את העוגה כ 20 דקות, עד שהיא תופחת מעט ומקבלת צבע חום-צהבהב.
מורידים את החום ל 150 מעלות וממשיכים לאפות 5 דקות נוספות.
מסירים את העוגה מהטרייגר, חותכים למשולשים.
מפזרים מעל אבקת סוכר, ומגישים חם עם פירות.

בתיאבון!!