מצרכים
1 נתח קצבים
2 בצל יבש פרוס
2 בצל יבש פרוס
3 פלפל צהוב או אדום חתוך לרצועות
שמן זית לטיגון (ניתן לשדרג עם שמאלץ אווז)
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 200 מעלות. ממתינים כ 10-15 עד שהחום של הטרייגר עולה.
בינתיים- משרים את הבשר במים קרים 3-4 דקות, ומחליפים כמה פעמים את המים, כדי להוריד את רמת המליחות של הבשר.
שמים את הבשר בטרייגר כ 10 דקות עד לחום פנימי של 58 מעלות.
בינתיים, מטגנים את הבצל והפלפל על חום גבוה בשמן או שמאלץ.
מוציאים את הבשר מהטרייגר, ממתינים 3 דקות, פורסים רצועות דקות נגד כיוון הסיבים. שומרים את הנוזלים שיוצאים מהבשר בזמן הפריסה.
את רצועות הבשר ואת הנוזלים מוסיפים למחבת עם הבצל והפלפל.
מקפיצים 2 דקות ומגישים.
בתיאבון!!