מצרכים
6 חתיכות ירכיים עם העור
מלח ופלפל לפי הטעם
תערובת תבלינים של טרייגר
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר ומכוונים את הטמפרטורה ל 180, ומחכים כ 10 דקות עד שהטמפרטורה בתוך הטרייגר תעלה.
בזמן שהטרייגר מתחמם מנקים את נתחי הירכיים, מורחים את תערובת התבלינים על הירכיים מכל הכיוונים ומוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
מניחים את הירכיים על הרשת בתוך הטרייגר, סוגרים את המכסה וממתינים. רישמית, עוף נחשב למוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 75 מעלות. אך בנתחים שומניים יותר כגון ירכיים, עדיף לתת לטמפרטורה לעלות ל 80 מעלות.
מסירים מהטרייגר וממתינים כ 5 דקות לפני הגשה.
בתיאבון!!!