מתכון למעשנת בשר, תוספות לעל האש – מלח גס מעושן

קושי:

1/5

זמן הכנה:

5 דקות

זמן בישול במעשנה:

3 שעות

מס מנות:

100

שבבי עץ לעישון:

דובדבן

מצרכים

ק"ג מלח גס

הוראות הכנה

להדליק את הטרייגר על 75 מעלות. בדגמי מערכת Downdraft כדאי להוסיף גם סופר סמוק.

להניח את המלח בתבנית שטוחה גדולה מאוד, ולפזר את המלח בשכבה אחידה. להניח את התבנית בתוך הטרייגר, לסגור את הדלת. לעשן לפחות לשלש שעות ולהמשיך לעשן עד 24 שעות כדי לתת טעם יותר חזק. מידי פעם יש לרסס במים ולערבב.

לאחסן את המלח בכלי עם מכסה אטום.

בתיאבון!!!