Traeger Grills

טרייגר ישראל הינה חטיבה מתוך קבוצת אל הארץ בע”מ – חברה ותיקה בתחום ייבוא מוצרי איכות מארה”ב בתחום הבניה והאספקה הטכנית. החיבור לטרייגר ארה”ב נולד כתוצאה מאהבה כנה של ברוך ברנר הבעלים של החברה, לארח חברים ומשפחה בכל הזדמנות – והנאה מחוויות קולינאריות.

לאחר מחקר יסודי ברחבי ארה”ב, טרייגר התגלה כשילוב מושלם של טעם וטכנולוגיה – היכולת לבשל ולעשן עם אש עצים אמיתי כמו שנהנו אבות אבותינו אבל בנוחות המתאימה לקצב החיים של ימינו. חצי שנה לאחר שהביא הביתה טרייגר לשימוש עצמי הגיע לארץ באוגוסט שנת 2016 משלוח הטרייגרים הראשון. מאז התווספו אלפים למשפחת הטרייגריסטים והם יותר מכולם מבינים ומובילים את המהפכה בתחום הגריל והמעשנות המתהווה בישראל ובעולם הנקראת: מהפכת אש עצים!

Traeger Grills

חזון החברה הוא לקרב בין אנשים סביב שולחן האוכל ולבנות קהילה גדולה של חברים המעריכים חיים של טעם ובריאות. בקלות של לחיצת כפתור!

בכל טעימה עיוורת (ותשאלו כל שף או מביני עניין) אוכל שמכינים עם אש עצים יהיה טעים יותר. לא משנה אם בעישון ארוך, צלייה קצרה או תבשיל קדרה – יש משהו בארומה המופקת מאש עצים שמשדרג כל מנה. אלפי שנים אבותינו הכינו כך את האוכל שלהם. אבל מפאת אורח החיים המודרני, עם מהפכת התעשיה איכות החיים של אנשים עלתה, אך המחיר ששילמו היה ירידה בזמן פנוי. למרבית האנשים בימינו את זמן להתעסק באש עצים לבישול. כאשר אנשים עברו מבישול בעץ עצים לבישול על פחמים, הם למעשה וויתרו על חלק מהטעם עבור הנוחות של פחם. כעבור עוד כמה שנים גם הבישול בפחם היה מסובך מידי, ואנשים עברו לבישול בגז בגלל הנוחות – וכך ויתרו על כל הטעם (מלבד טעם לוואי של גז).

Traeger Grills

בשנות ה-80 של המאה שעברה, המציא אדם בשם ג’ו טרייגר שיטה של גריסת עצים לנסורת ודחיסתם בחזרה לשבבי עץ. המצאה זו מאפשרת הפקה שווה וצפוייה של יחידות חום מעץ, דבר שעד אז היה בלתי אפשרי. לאחר מכן הוא המציא מערכת בקרה אוטומטית היודעת להזין תא בעירה בשבבי העץ בצורה מדויקת על מנת לייצר אש עצים איכותית.

מאז 1987 ועד היום חברת טרייגר ממשיכה להשקיע מאמצים ומשאבים אדירים על מנת לייצר את העשן המושלם, פסגת הברביקיו בעולם – עשן כחול דליל, ולהחזיר אותנו לעידן של טעם העץ וחווית שימוש קלה יותר מאשר גז גריל. בטרייגר מבינים שברבקיו, גריל ועישון בשרים מושלם בעצם מורכב מהרבה רכיבים. לא מספיק שיש את מקור שבבי העץ הכי נקי ועקבי שיש בשוק. לא מספיק האלגוריתמים המתקדמים בעולם בתוך הפיקוד של המעשנה המבוססים על מיליונים של שעות שימוש אשר משתפרים בצורה מתמדת. לא מספיק מבנה תא הבעירה המתוכנן בהקפדה כדי לתת תוצאות מושלמות לאורך זמן של אש נקיה, עשן בריא וכל זה בלי פיזור של אפר על האוכל. לא מספיק המבנה של תא הבישול לקבלת סחרור נכון של חום ועשן – שיהיה כמה שיותר אחיד בכל חלל התא. לא מספיק שיטת הפליטה של העשן הישן ממנה ע”מ לשמור על הטעם של האוכל – כי מי רוצה טעם של עשן חומצי ומלוכלך? כל הדברים האלו יחד – כשעובדים בהרמוניה יצליחו להביא לנו את המכשיר המתקדם בעולם לייצור אוכל טעים, בריא ועקבי – הטרייגר.

טרייגר. כי אין טעם בגריל אחר.