למי שכבר התאהב בעולם העישון והבשר, ורוצה לצלול עוד יותר עמוק – הכירו את סדנאות השף המתקדמות שלנו. במפגשים ייחודים אלו, נחשוף בפניכם טכניקות מתקדמות, מתכונים מפתיעים סודות מקצועיים וטיפים שיקחו את הבישול שלכם לגבהים חדשים.
סדנת קיצוב בריסקט מקצועית
הצטרפו אלינו לחוויה מעשית ומעמיקה, בה תלמדו את אומנות קיצוב הבריסקט מא' ועד ת'. בסדנה זו כל משתתף מקבל נתח בריסקט משלו, לובש סינר וניגש לעבודה בהנחיה צמודה. נלמד על מבנה הבשר, כיווני סיבים, טכניקות חיתוך מתקדמות וסודות התיבול המושלם. אתם תלמדו את כל מה שצריך לדעת כדי להכין את הבריסקט המושלם. בסוף הסדנה תיקחו הביתה את הבריסקט המוכן לעישון – עם כל הידע והביטחון להכין אותו בצורה מושלמת. תוכלו להכין אותו בבית בגריל שלהם, להגיש אותו למשפחה או חברים וליהנות מהתגובות הנלהבות שלהם. וכן, גם בסדנה הזו נדאג שלא תישארו רעבים! יהיה הרבה אוכל – כי אחד הדברים שאנחנו אוהבים לעשות בטרייגר – זה להאכיל אנשים שאנחנו אוהבים.
סדנת Beyond BBQ: מעבר לגבולות המוכרים
לאלו מכם שרוצים לגלות עולמות חדשים של טעמים ואפשרויות, הכנו סדנה מיוחדת שתפתח לכם את הראש. נלמד להכין:
– מרקים מעושנים עשירים בטעמים
– צוואר טלה בבישול איטי שנמס בפה
– מאפים מפתיעים מהמעשנה
– מנות ייחודיות שלא חשבתם שאפשר להכין בטרייגר
בכל אחת מהסדנאות תקבלו:
– הדרכה מקצועית וצמודה
– חוברת מתכונים והסברים מפורטת
– טיפים מתקדמים שיקחו אתכם לרמה הבאה
– ארוחה עשירה של כל המנות המוכנות
המפגשים מתקיימים בקבוצות קטנות כדי לאפשר יחס אישי והתנסות מעשית לכל משתתף. אלו אינן סתם עוד סדנאות – זו הזדמנות להיכנס לעומק עולם הבשר המקצועי, לפגוש אנשים שחולקים את אותה תשוקה, ולהעשיר את הידע הקולינרי שלכם.
מתעניינים? הירשמו לרשימת ההמתנה וקבלו עדכון ברגע שנפתחת סדנה חדשה! המקומות מוגבלים ונחטפים במהירות.
להרשמה ופרטים נוספים: