בין אם אתם מארחים חברים לארוחת בשר דשנה, מתכננים להגיש דגים טריים ומפנקים במיוחד או מארגנים גם כמה מנות לחבר'ה הצמחוניים, מעשנת הבשר מספקת מענה מצוין לכל אחד מאלה. היא קלה ונוחה לתפעול, כל מנה יוצאת ממנה מדויקת להפליא, הטעמים משובחים והארומה? ממכרת. כדי שתוכלו ליהנות ממנה כמו שצריך, הנה כמה כלים שישדרגו את החוויה כולה.
להכנה מדויקת: מד חום דיגיטלי לבשר
הטמפרטורה המושלמת היא אחד המשתנים המרכזיים שמשפיעים על התוצאה, על הטעם הנפלא ועל העסיסיות של הנתח. אם כן, בהרכבת סט כלים למנגל, מד חום דיגיטלי לבשר הוא פריט שממש לא כדאי לוותר עליו. כך תדעו שאתם לא יכולים לטעות, וברגע שתנעצו אותו בנתח תקבלו תוצאה מהירה ומדויקת מאוד. זוהי דרך נהדרת לדעת האם הגיע הזמן להוציא את הבשר מהמעשנה, וליהנות מהטעם המושלם.
להגנה על המעשנה: כיסוי איכותי למנגל
לכאורה מדובר במצרך פשוט ובסיסי, ורבים אף בוחרים לוותר עליו. אלא שיש לכיסוי למנגל איכותי המון יתרונות. מעל לכל, זוהי הדרך לגונן על המעשנה הביתית המפנקת מפני השמש, הגשם, סופות החול והמפגעים הסביבתיים האחרים, אלה שמשפיעים על הטעם, על האיכות ועל התקינות של המכשיר. ככל שתגנו עליו טוב יותר, תוכלו ליהנות ממנו הרבה יותר, ולאורך שנים.
לשמירה על הלחות: נייר קצבים
נייר קצבים מוכר היטב לחובבי הבישול, אלה שמכירים בחשיבותו של נייר איכותי שיעטוף את הנתחים כמו שצריך. כך ניתן לשמור על הנוזלים ועל הלחות, לעטוף את הנתחים ולאפשר להם גם לנשום במקביל. אם תרצו, תוכלו גם להשתמש בו כדי לעטוף את הנתח המעושן שתשלחו עם החברים הביתה, כדי שיוכלו להמשיך ליהנות ממנו – אם יצליחו להתאפק עד שיגיעו הביתה.
להכנת פיצה: טאבון עם אבן שמוט
חוץ מבשר משובח, דגים נהדרים או מנות צמחוניות מצוינות, מפעם לפעם אתם בוודאי רוצים ליהנות גם מפיצה טובה. במקום להזמין מפיצריה מקומית ולקוות שתקבלו תוצאה משביעת רצון, טאבון עם אבן שמוט יספק תוצאה בלתי רגילה, ממש אצלכם בחצר. אם כן, זה הזמן להצטייד בתנור עץ ובערכה להכנת פיצה, ואין ספק שמדובר בפריט חובה בקרב חובבי הפיצה והקולינריה כשהם רוכשים סט כלים למנגל.
להכנה נוחה: כלים למנגל
אי אפשר לדבר על סט כלים למנגל בלי להתמקד בכל אותם אביזרים למנגל שמאפשרים לנו לטפל בנתחים העסיסיים והמפנקים כמו שצריך. ברשימה המכובדת הזו אפשר למנות פריטים כמו הוק נירוסטה איכותי, מרית, מברשת סיליקון, וכמובן מלקחיים. חוץ מזה, פותחן מנירוסטה יאפשר לכם ליהנות מבירה צוננת בזמן שאתם מפקחים על הכנת הבשר, ואין ספק שערכה הכוללת את הכלים המצוינים הללו היא הערכה האולטימטיבית לבשלנים המנוסים, וגם למתחילים. השילוב בין עץ לנירוסטה בכלים אלה גם מעניק תחושה נוחה מאוד, והופך את מלאכת הבישול לנעימה וטבעית הרבה יותר.
לתחזוקה אידאלית: סבון לניקוי הגריל
אחרי שנהנינו מבשר איכותי, מטעמים משובחים וניחוחות בלתי רגילים, חשוב לנו לשמור על המעשנה הביתית כדי שנוכל להמשיך וליהנות ממנה לאורך שנים. אם כן, בתום ההכנה מומלץ להקפיד על ניקיון יסודי של המכשיר, של הרשתות וגם של המדפים. כדי לעשות את זה נכון ההמלצה היא להשתמש בסבון נוזלי מחומרים טבעיים בלבד, שאיננו רעיל ואיננו מזיק, והתוצאה שהוא מספק – מושלמת.