איך מעשנים בשר – Traeger Grills

איך מעשנים בשר - Traeger Grills מעשנת בשר, גריל, מנגל, טאבון, שבבי עץ לעישון וכלים למנגל

אז החלטתם שאתם צריכים מעשנת בשר, ואתם אפילו רוצים להשקיע ולבנות אותה בעצמכם, אבל עדיין לא מבינים היכן להתחיל? הכנו עבורכם מדריך מקוצר… (כאן תמצאו את המדריך המלא לעישון בשר) בהצלחה!

מדריך לבניית מעשנת בשר

אנחנו יכולים להסביר לכם לקנות פח, מסוג מתכת שלא תרעיל אתכם, עם ציפוי צבע שלא ירעיל ולא יקבל קורוזיה ועדיין יהיה עמיד בחום. עם עובי דופן מספק לשמירה על טמפרטורה.
אנחנו יכולים להסביר לכם איפה בדיוק להניח את העץ והגחלים, את קערת המים ואת הרשת של המנגל.
אנחנו יכולים להסביר לכם איפה לשים את מד חום לבשר ע”מ לקבל קריאה מדוייקת היכן שצריך (רמז – ליד איפה שיהיה האוכל).
אנחנו גם יכולים להסביר על מיקום וגודל של פתחי כניסת אוויר ויציאת אוויר, על מנת להזין את האש בכמות נכונה של חמצן, ועל מנת לקבל סיחרור טוב של העשן בתוך המעשנה, כדי שהעשן הטרי לא ישאב ישר החוצה, וישאיר אותכם עם עשן ישן ומשומש, וכדי לייצר עשן כחול דליל, ולא עשן לבן מריר, סמיך ומגעיל.
אנחנו יכולים להסביר לכם איך ואיפה למצוא את שבבי עץ למעשנת הבשר, שהם לא שאריות של מנסרה לא מלאים בחומרים נוגדי בערה ושאר קרציטוגנים למינהם.
אנחנו יכלים להסביר לכם על המשמעות של שמירת החום בצורה קבועה למשך שעות בתוך המעשנה (בעצם לעשות בייביסיטר לעשן).
אבל חבל על הזמן שייקח לנו להסביר, ולכם ליישם. פשוט קנו טרייגר גריל.

איך לבחור גריל גז?

גריל גז הרבה יותר פשוט וידידותי לשימוש, במיוחד כאשר משתמשים במנגון איכותי עם אחריות, שלא יתפוצץ עליך, ומנגנון למניעת התלקחות של האוכל. אך הבחירה בגריל גז נעשית תמיד רק מתוך רצון לייעל את התהליך, ולא בגלל הטעם, שבמקרה הטוב לא מוסיף, ובמקרה הרע נותן טעם לוואי של גז לאוכל. כמו שמעולם לא נאמר על ידי אף אחד: “היי יוסי! באיזה טעם גז השתמשת?”.
אז קדימה – תתקדמו לטרייגר גריל. קל יותר לשימוש מגריל גז, וטעים יותר מגריל פחם.

סוגי בשר למעשנות

בעצם את כל הבשר אפשר לעשות במעשנה. במיוחד במעשנה של טרייגר, שבה אפשר לשחק עם הטמפרטורה, ולעשן בחום גבוה או נמוך, וכל זה באמצעות סיבוב פשוט של כפתור.
חלקי בשר בקר לבישול איטי: אצבעות אנטריקוט, צלעות בקר, צלעות טלה, חזה בקר, כתף מרכזי, צלי כתף, ספייריבס, פילה מדומה, שריר הזרוע, שפונדרה, צוואר, אווזית, צ’אך, שריר אחורי וויסבראטן. כמובן שלא לשכוח את העופות!
חלקי בשר לבישול קצר: ורד הצלע, סינטה, פילה, שייטל וכף.

לפרטים נוספים ולקבלת הדרכה אודות איך מעשנים בשר? צרו קשר עם Traeger Grills מעשנת בשר, גריל בשר, טאבון ושבבי עץ לעישון בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.
מוזמנים לשתף:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב print
שיתוף ב email