המדריך לסטייק המושלם בגריל מעשנה של Traeger

המדריך לסטייק המושלם בגריל מעשנה של Traeger

בין אם אתם אוהבים את הסטייק שלכם טרי ישר מהאחו, בצבע ורוד ובין אם אתם אוהבים אותו חום ועשוי היטב, אם יש לכם גריל טרייגר אתם מסודרים.
אנחנו נלמד אתכם להכין את הסטייק המושלם, בדיוק למידת העשייה שאתם הכי אוהבים.

מידת עשייה - רייר-Rare

קצת צריבה מינימלית בחלק החיצוני של הבשר.
יש אנשים שמבשלים למידת רייר כי הם מתביישים לאכול ישר מהמקרר לפני האורחים.
טמפרטורה פנימית: 52 מעלות
זמן: 2.5 דקות מכל צד
צבע פנימי: אדום
טמפרטורה במרכז: קריר
מי אוכל את זה? קרניבורים אמיתיים!

מידת עשייה - מדיום רייר-Medium Rare

סטייק צרוב באמת. זאת מידת העשיה המומלצת, כדי לטעום את הטעם הטבעי של הבשר.
כך בדרך כלל, חובבי בשר ושפים אוהבים לאכול אותו.
טמפרטורה פנימית: 57 מעלות
זמן: 3.5 דקות לכל צד
צבע פנימי: ורוד
טמפרטורה במרכז: טמפרטורת החדר
מי אוכל את זה? אניני טעם

מידת עשייה - מדיום- Medium

כמעט כולם אוהבים מדיום. לא יותר מידי נא, לא יבש כמו מדבר סהרה.
טמפרטורה פנימית: 63 מעלות
זמן: 4.5 דקות מכל צד
צבע פנימי: קצת ורוד
טמפרטורה במרכז: פושר
מי אוכל את זה? אנחנו…

מידת עשייה - מדיום וול-Well

בהחלט מבושל. עדיין קיים טעם חזק של בשר.
טמפרטורה פנימית: 68 מעלות
זמן: 5.5 דקות מכל צד
צבע פנימי: פס של ורוד בהיר
טמפרטורה למגע: חמים
מי אוכל את זה? הדאגנים, אצלם בטיחות קודמת לכל

וול דאן- well done(חום ומבושל לגמרי)

טמפרטורה פנימית: 74 מעלות
זמן: 6.5 דקות לכל צד
צבע פנימי: כמעט הכל חום
טמפרטורה במרכז: די חם
מי אוכל את זה? דונאלד טראמפ

מה עשיתי?- זה לא אוכל זה דיסקית למשחק הוקי. עזבו, תאכלו רק את הסלט.

טמפרטורה פנימית: 75+ מעלות
זמן: 8-10 דקות לכל צד
צבע פנימי: כולו חום
טמפרטורה במרכז: חם
מי אוכל את זה? צמחונים לשעבר בתהליך חזרה בתשובה

טיפים לבחירת הנתח המושלם:

• תמיד תבחרו נתח איכותי מכיוון שהאיכות מכתיבה את המרקם, העדינות והטעם.
• ככל שהסטייק עבה יותר, יהיה יותר קל לבשל אותו ויותר טעים לאכול אותו.
• בקשו מהקצב שלכם סטייק בעובי 5 ס"מ, עזבו את הסטייקים הדקים.
• הערה זו מיועדת רק למי שאין לו טרייגר – תיזהר שהסטייק יישרף לך.
• חממו מראש את הטרייגר לפחות ל 220 מעלות. חכו עוד 10 דקות כדי שהרשתות יתחממו כמו שצריך. שימו לב לזמנים ולטמפרטורה הפנימית, זה משהו שאתם לא רוצים לפספס.
• נסו את כל אחת מהדרגות הנ"ל, כדי לבדוק איזה הכי טעימה לכם.
• בתיאבון!!

אם גם אתם מחפשים מעשנת בשר ביתית שהיא גם גריל, אנו ב – Traeger Grills נשמח לסייע לכם ולהתאים לכם את הגריל מעשנה, הייחודי שיתאים לצרכים האישיים שלכם. לפרטים נוספים צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.