למה להשתמש בשבבי פלט? 
למה להשתמש בשבבי פלט?  traeger grills

תודו שרציתם לדעת מה מיוחד כל כך בשבבים שלנו. אז הנה, שבבי עץ לעישון של טרייגר גריל עשויים מ 100% עץ.
חשבתם שזה מובן מאליו? אז חשבתם. הרבה חברות משתמשות בדבק כדי לחבר את הנסורת לצורה של כפיסי עץ. כך שבזמן הבעירה מקבלים לא רק עץ, אלא גם כמה רעלים כבונוס.
יש לא מעט חברות לייצור עץ לעישון בשוק המשתמשות בכל סוג עץ הבא ליד. כמו למשל: תוצרי לוואי של עץ ממפעלי רהיטים, סנדוויץ וכדומה. בשבבים שלהם תמצאו פורמלדהיד וחומרים נוספים והעץ ברמה ירודה.
אמרנו 100% עץ? צריך להזכיר גם את זה: Traeger Grills מעשנת בשר, גריל בשר וטאבון היחידים ששולטים בכל הליך הייצור, מרגע מיקור הגזעים ועד לאריזת השבבים. אחרת, רוב המנסרות והמטחנות מספקות נסורת הכוללת את שורשי העצים, יחד עם אדמה. אדמה לא מוסיפה טעם טוב, וגורמת ליותר לכלוך בתא השריפה.
ישנן חברות לייצור שבבי עץ למעשנת שמייצרות שבבי עץ לעישון מעץ מייפל או עץ אלדר ברמה נמוכה עם תמצית של טעם כדי שלא תשימו לב לטעם של הדבק. או אפילו תמצית שמן של עץ אחר כמו דובדבן, היקורי או מסקיט. שבבי עץ לעישון של טרייגר גריל מקבלים את טעם העץ עצמו, בלי תוספות ותמציתים. אצלנו הטעם בא מהעץ נטו. בלי קומבינות. בלי שטיקים.

שבבי פלט לעישון בשר – תהליך ייצור

טרייגר גריל משתמשים אך ורק בעצים האיכותיים ביותר זאת כדי להבטיח את הטעם המשובח ביותר.
אחוז הלחות בשבבי הטרייגר גריל הוא 5%. יותר מידי לחות לא מאפשרת לחום לעלות. פחות מידי לחות גורמת לעץ לבעור מהר מידי. שמירה על 5 אחוזי לחות בדיוק נותנת את היחס המושלם בין חום לטעם עשן.
הדחיסה של הנסורת נותנת את הצפיפות האופטימלית של השבבים. ביחד עם שמירה על אחוז הלחות המדויק, יש את התנאים הטובים ביותר ליצירת עשן טעים כחול דליל.
השימוש של שבבי עץ לעישון של טרייגר גריל במעשנה מבטיח תוצאות אחידות ועקביות, ויהפוך אתכם למלכי המנגל!
רוצים לקבל הצצה בתהליך ייצור השבבים? צפו בסרט

בתהליך הייצור של שבבי העץ של טרייגר מתחילים עם נסורת נקיה וירוקה עם ממוצע של 45% לחות, ומחממים ומייבשים את הנסורת כדי שתכיל 10% לחות. לאחר מכן הנסורת עוברת במטחנה ויוצאת בעובי של 0.6 ס"מ.
משם היא עוברת לטבעת מסתובבת שיש בה חורים עגולים בקוטר של 0.6 ס"מ. כוח צנטריפוגה דוחס את הנסורת לתוך החורים, שם הם מקבלים את צורתם. בסוף התהליך השבבים מתקררים בתא אחסון, נארזים ונשלחים לחנויות.

אופן השימוש בכפיסי עץ לעישון

השימוש במעשנת פלט מציע חוויה קולינרית מושלמת המשלבת נוחות וטעם ללא פשרות. התהליך מתחיל בבחירת שבבי העץ המתאימים. כל סוג עץ מעניק ניחוח וטעם ייחודיים, ואנשים שונים מתחברים לטעמים אחרים, כמו שאומרים "על טעם ועל ריח אין להתווכח". לאחר בחירת העץ, פשוט ממלאים את תא השבבים. אין צורך לחשב כמויות או להשרות את השבבים במים, כפי שנדרש במעשנות מסורתיות. הפעלת הגריל היא פשוטה להפליא – מדליקים אותו ומגדירים את הטמפרטורה הרצויה באמצעות הפיקוד הדיגיטלי המתקדם. המערכת החכמה של טרייגר מנהלת את כל תהליך העישון באופן אוטומטי, כולל הזנת השבבים ושמירה על טמפרטורה יציבה. זה מאפשר לך להתמקד בהכנת תבלינים, רטבים או תוספות, במקום לדאוג לניהול האש והעשן.

לאחר שהגריל מגיע לטמפרטורה הרצויה, מניחים את הבשר על הרשתות ומגדירים את זמן העישון. הגמישות של המערכת מאפשרת לך לעשן מגוון רחב של מאכלים – מנתחי בשר גדולים ועד ירקות ואפילו גבינות. אתה יכול לערבב סוגי עץ שונים ליצירת פרופילי טעם מורכבים ומעניינים, מה שפותח אפשרויות אינסופיות לניסויים קולינריים.

בסופו של דבר, גרילי טרייגר מאפשרים לך ליהנות מאיכות של מעשנת מקצועית בנוחות של הבית שלך. בין אם אתה מארח ארוחת ערב משפחתית או מכין ארוחת צהריים לעצמך, התהליך הפשוט והתוצאות העקביות הופכים כל ארוחה לחגיגה קולינרית. כך תוכל להתמקד בהנאה מהתהליך ומהתוצאה הסופית – בשר עסיסי ומלא טעם שמושלם בכל פעם.

איפה קונים שבבי עץ לעישון של Traeger Grills? את שבבי העץ של טרייגר גריל ניתן לרכוש באתר שלנו , או באחת מחנויות המשווקים שלנו. אתם גם מוזמנים ליצור אתנו קשר טלפוני: 1800-10-12-84 או להשאיר פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.

מאמרים נוספים