שעון חום למעשנת ביתית

שעון חום למעשנת ביתית - Traeger Grillsמעשנת בשר, גריל, מנגל, טאבון, שבבי עץ לעישון וכלים

אחת השאלות הנפוצות ביותר שאנחנו בטרייגר גריל מקבלים בסדנאות היא: כמה זמן לבשל את הבשר/עוף? השאלה מובנת מכיוון שבכל ספרי הבישול אומרים לך בדיוק כמה זמן להכניס את העוף לתנור. האמת היא שאין זמן מוגדר כשמדובר במעשנת בשר. יש הרבה משתנים שמשפיעים על זמן הבישול: גודל הנתח, סוג הנתח, כמה הנתח משויש, הטמפרטורה בתוך המעשנה, מזג האוויר, רוח וכו’.
יצא לכם פעם ללכת למסעדה ולבקש את הסטייק שלכם במידת עשייה מדיום, ולקבל אותו רייר? או וול דאן? מה אתם עושים כשזה קורה? שולחים את הסטייק בחזרה למטבח? אבל יש דרך הרבה יותר מדויקת להכין את הסטייק שלך בדיוק במידת העשייה המתאימה לך ולא לטעות אף פעם. פשוט להשתמש בשעון חום למעשנת או מד טמפרטורה פנימי.

שעון חום למנגל

הסטייקים הכי טעימים יוצאים ממעשנות הבשר הביתיות של טרייגר. צריך לטעום כדי להבין את ההבדל. במיוחד אם קודם מעשנים את הסטייקים, ואחר כך צורבים אותם השליטה והבקרה על הטמפרטורה בתוך הטרייגר יותר מדויקת מהתנור הביתי. אבל גם שם צריך להזהר שלא לחמם יותר מידי את הסטייק. אין דבר יותר מבאס מסטייק משויש ומושלם שהשאירו אותו 2 דקות יותר מידי על הרשת. לכן מומלץ מאוד להשתמש במד חום פמיני. כאשר הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 58 מעלות הסטייק מוכן במידת עשייה מדיום. כך תקבלו תוצאות טובות ועקביות כל פעם.

כלים למנגל

לא באמת צריכים יותר מידי כלים כשעושים מנגל, אבל כשיש את הכלים הנכונים זה עשוי לשדרג את החוויה. כדאי שיהיו לכם תמיד ליד המנגל או המעשנה כלים כמו מברשת ברזל לניקוי הרשתות, סכינים חדות לחיתוך נתחים, סכינים לסטייקים, סכו”ם, שיפודים, תבלינים, קרש חיתוך, מרית, מלקחיים, שיפודים, ערכת הזרקה ועוד.
ניתן לרכוש כלים למנגל אצלנו באתר.

מעשנת בשר ביתית

אם אתם עדין ספקטיים לגבי עשיית סטייקים במנגל אז ערכו את הניסוי הבא:
לכו לחבר שיש לו גם מנגל גז וגם מעשנת בשר של טרייגר, והביאו לו שני נתחים של סטייק, עם אותו עובי ואותה רמה של שיוש. וכך תכינו את הסטייקים:
נתח טרייגר: מתבלים במעט מלח ופלפל, עשנו 20-30 דקות על חום של 75 מעלות. מוציאים את הסטייקים ומניכים על קרש חיתוך. מכוונים את החום של הטרייגר ל 220 מעלות וממתינים 20 דקות, גם כדי שהחום של הטרייגר ילעה, וגם כדי לחמם היטב את הרשתות. מכניסים את הסטייקים בחזרה לתוך הטרייגר 3-4 דקות על כל צד, עד שהחום הפנימי של הסטייק מגיע ל 58 מעלות (מדיום). מוציאים, מניחים על קרש חיתוך נקי, ממתינים 3-4 דקות- בתיאבון!
נתח מנגל גז: 3-4 דקות צריבה על כל צד בחום גבוה.
יאללה- לכו לנסות, בתאבון…

Traeger Grills – מעשנת בשר ביתית, פלטס עץ, גריל פלטס וטאבון מציעים מגוון רחב של שעוני חום למעשנת בשר. צרו קשר טלפוני: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.