שאלות ותשובות

שאלות ותשובות נפוצות - שירות לקוחות

בעמוד "צור קשר" באתר

או בטלפון 1800-10-12-84 

מבטיחים לחזור לכל פנייה!

עושים הזמנה דרך החנות של האתר ומשאירים פרטים- אנחנו נחזור אליכם טלפונית כדי לסיים את הקנייה.

אנו עובדים עם חברת שליחויות. תלוי בכתובת – יכול להיות בין 48 שעות ל-4 ימי עסקים.

אפשר להגיע אלינו לאולם התצוגה בכתובת: יד חרוצים 6 נתניה, או לאחד מהמשווקים שלנו.

לכל דגם תנאי אחריות שונים. כדאי לראות במאפייני המוצר הספציפי.

שאלות הקשורות בהפעלת הטרייגר גריל

יש לראות סרטוני הדרכה בנושא המתאימים לכל דגם ודגם.

בכללי, בדגמי פרו עם פיקוד דיגטלי עם ספרות בצבע כחול – יש להתחיל עם מכסה פתוח על מצב smoke למשך כ-2 דקות. סוגרים מכסה. לאחר עוד כ-2 דקות נשמע שיש אש בתא הבעירה. כעת ניתן להעביר לטמפרטורה הרצויה ולהכניס את האוכל.

בדגמי D2 עם WIFI, פשוט מכוונים את הטמפרטורה הרצוייה ולוחצים על כפתור אדום IGNITE. לאחר כמה דקות כאשר שומעים שיש אש בתא הבעירה – ניתן להכניס אוכל.

המרווח בין סוף הארובה למכסה צריך להיות בין 2.5 ס"מ עד 5 ס"מ – תלוי בכמות הרוחות בחוץ. במצב ללא רוחות – כדאי להעלות למצב מקסימום גבוה את כובע הארובה.

ברור, ללא חשמל לא תהיה אספקת שבבי עץ לעישון  ולכן לא תדלק אש ולא תהיה בקרת טמפרטורה.

ברגעי ההדלקה כ-400 וואט. בדגמי D2 כ-120 וואט.
אחרי ההדלקה כ- 40-60 וואט

ללא התייחסות לפן הבטיחותי של השארת מכשיר חשמלי עובד ללא פיקוח, זה תלוי כמובן בדגם הטרייגר גריל ובתכולת תא השבבים. עדיף שלפחות חצי מיכל יהיה מלא בכל זמן. טרייגר מסוג pro 22 צורך כחצי קילו שבבים לשעה בטמפרטורה נמוכה. בטמפרטורה גבוהה עד קילו וחצי לשעה.

לשימוש יעיל אנחנו ממליצים לנקות את הרשתות אחרי כל שימוש. את האבק לשאוב מתא הבעירה אחרי כל שלוש הדלקות או לפני שימוש ארוך.

להחליף את כיסוי מגש הטפטוף ולרוקן את מיכל איסוף הנוזלים לפי הצורך

אפשר לעשות ניקוי ייסודי הכולל דפנות, דלת וארובה פעמיים – שלוש בשנה, כולל הורדת שכבות קראוסוט מכל משטחי הטרייגר גריל

תלוי בדגם. באופן כללי, למעשנת הבשר של טרייגר גריל לוקח בערך שעה להתקרר לגמרי.

בהתאם לדגם הטרייגר גריל, למזג האוויר ולמצב השבבים.

בין 10-25 דקות.

אפשר להשתמש בגשם. יש לזכור שזה מכשיר חשמלי ולשמור על חיבור החשמל מוגן ממים.

זמן ההרכבה תלוי במודל הטרייגר גריל. בין 10 ל- 30 דקות.

לאחר סיום השימוש בטרייגר גריל יש להעביר למצב כיבוי (Shutdown) ולחכות 10-25 דקות לסיום האוטומטי של פעולת המאוורר במחזור הכיבוי.

שאלות על שבבי עץ לעישון

לקבלת האיכות הטובה ביותר מבחינה בריאותית: אנחנו מתחייבים כי שבבי העץ לעישון שלנו עשויים מ 100% עץ טבעי ונקי – ללא שאריות אדמה או קליפת העץ. ללא תוספות דבק, צבע, טעם וכימיקלים. כפיסי העץ מיוצרים במפעלים שלנו בארה"ב תחת פיקוח הדוק מאוד, ועומד בבדיקות פנימיות וחיצוניות.

כמו כן, אלגוריתם ההזנה של שבבי העץ לעישון לתוך תא הבעירה מסתמך על צפיפות החומר של השבבים שלנו ושאר מאפייני השבבים. עם שבבי עץ אחרים לא תקבלו אותן תוצאות אחידות ומדוייקות.

במרבית דגמי טרייגר גריל – בחלק האחורי של תא השבבים יש דלת קטנה שסגורה עם בורג שניתן לפתוח ידנית. יש להצטייד בדלי ולהצמיד אותו לפתח לפני הפתיחה כדי לאסוף את השבבים.

כמובן, תתנסו בכל מיני תערובות של שבבי עץ לעישון כדי לקבל את הטעם האישי שלכם.

השבבים הם מקור החום של הטרייגר גריל. בלי שבבים הטרייגר גריל לא יתחמם.

זה תלוי בדגם הטרייגר גריל שלך ותלוי במזג האוויר בחוץ.

בחום נמוך הצריכה היא כחצי קילו לשעה.

בחום גבוה הצריכה היא כקילו וחצי לשעה.

בשקים שלנו יש 9 ק"ג שבבים. (קצת יותר)

הממוצע הוא מעל עשרים וחמש שעות על מצב עישון, או 6 שעות בחום גבוה.

השבבים שלנו מיוצרים מ 100% עץ טבעי לחלוטין, ללא שום תוספים

לא. הטרייגר גריל בנוי לעבוד על השבבים שלנו. שבבי עץ לעישון מכילים דבק וכימיקלים שאינם בטוחים לשימוש באוכל, ולרב מעורבבים בהם עצים רכים הנותנים תפוקת חום גבוהה – אך פוגעים בטעם ורעילים.

שמרו על שבבי העץ במקום יבש ללא לחות, עדיף במיכל אטום. את שקי השבבים הסגורים חשוב לשמור במקום יבש לחלוטין. כדאי לסנן את הנסורת מהשבבים לפני הכנסתם לתא השבבים.

לא, אחסון השבבים בחוץ יכול לגרום להם לספוג לחות גם אם הם עדיין באריזתם המקורית.

שאלות על עישון בשר ובישול בטרייגר גריל

עישון= 75 עד 93 מעלות

חום בינוני= 121 עד 148 מעלות

חום גבוה= מעל 200 מעלות

כן, בהחלט, צריבה תתרחש בטמפרטורה הגבוהה של הטרייגר גריל . אך חשוב מאוד לחכות עד שהטרייגר יגיע לטמפרטורה הרצויה (לפחות 190 מעלות, עדיף יותר), וכן לחכות עד שהרשתות יתחממו. עוד כ-10-15 דקות.

אין כלל צורך. בטרייגר גריל יש סחרור אוויר וחום אחיד. אנחנו בטרייגר גריל מזיזים את החום. לא את הבשר.

הטרייגר גריל צריך לשמור על להבה יציבה כדי לספק עשן באיכות ובכמות הנכונה.

שאלות על תקלות בטרייגר גריל

אם מעשנת הבשר של טרייגר גריל מראה את הטמפרטורה הפנימית על הצג הדיגיטלי בזמן ההדלקה, אבל אינו מדליק אש, ייתכן שזה כתוצאה מאחת או כל הסיבות הבאות:

  1. אין שבבים בתעלת השבבים כתוצאה מתא שבבים ריק, או מנהור – הוסיפו שבבים לתא. כבו את הטרייגר והדליקו מחדש.
  2. יש יותר מידי אפר בתא הבעירה המונע משבבים חדשים לבוא במגע עם המצת החשמלי- נקו את הטרייגר, שאבו את האפר, מלאו את תא השבבים והדליקו מחדש את הטרייגר.
  3. המצת החשמלי אינו מתחמם – פנו אלינו לקבלת שירות.
  4. המאוורר הראשי אינו מסתובב – פנו אלינו לקבל שרות.

ייתכן אחת מהסיבות הבאות:

  1. מתג ההפעלה אינו במצב "מופעל". תלוי בדגם – או שהוא על הפיקוד הדיגיטלי בחזית או שהוא בגב תא השבבים.
  2. כבל הזנת החשמל פגום
  3. השקע אינו תקין
  4. קפץ מתג בארון החשמל
  5. נשרף נתיך ההגנה בתוך הטרייגר

פנו אלינו לקבלת שירות (קישור לדף צור קשר), ניתן לפנות אלינו בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או להשאיר פרטים בדף צור קשר באתר.

קודם כל חשוב לציין, הסליל אינו אמור להסתובב כל הזמן בלי לעצור. יש אלגוריתם שפועל על פי הטמפרטורה של הטרייגר גריל שמחליט מתי להפעיל את המנוע ולהזין עוד שבבים אל תוך האש ומתי לא. אך אם הסליל אינו מסתובב בכלל זה יכול להיות מאחת הסיבות הבאות:

  1. בדרך כלל זה מעיד על סתימה של שבבים שספגו לחות – מאוד חשוב שהמכסה של תא השבבים יהיה סגור כל הזמן כדי למנוע כניסה של גשם, ולשמור שקיות שבבים סגורות במקום יבש ומוגן. אם אתם יודעים שאינכם מתכוונים להשתמש בטרייגר גריל שלכם במשך זמן ממושך (שבועות-חודשים) עדיף שתא השבבים יהיה ריק, במיוחד בחורף. שבבים לחים מתנפחים ועלולים לגרום לסתימה. נא לא לנסות להפעיל את הטרייגר במקרה של סתימה ולהתקשר אלינו (קישור לדף צור קשר) לקבלת שירות במקרה של סליל שבבים תקוע.בכל דגמי D2 יש אפשרות למערכת להפעיל מנגנון clear auger לשחרור סתימות.
  2. המנוע אינו מקבל חשמל- עברו לשאלה "מדוע הטרייגר גריל שלי אינו פועל בכלל?"
  3. נשבר גלגל שיניים במנוע- פנו אלינו לקבלת שירות (קישור לדף צור קשר)
  4. נשבר החיבור בין המנוע למוביל השבבים- פנו אלינו לקבלת שירות (קישור לדף צור קשר)
  1. לא מגיע חשמל מתיבת הפיקוד- פנו אלינו לקבלת שירות (קישור לדף צור קשר)
  2. משהו מפריע לכנפי המאוורר להסתובב – הביטו- אם יש שם משהו (חוט חשמל וכד'), תזיזו אותו ובדקו אם עכשיו זה עובד

האלגוריתם של מצב "עישון" עובד על תפוקה מקסימלית של עשן ע"י תזמון מסויים של הזנת שבבים וזרימת אוויר – ולא מדידת טמפרטורה. כיוון שכך, עלול להיות מושפע מתנאי מזג האוויר. מומלץ במקרה כזה פשוט לכוון על 82 מעלות, גם שם מקבלים רמת עישון טובה. בטמפרטורה הזו – הטרייגר יודע לייצב חום ע"פ מדידת הטמפרטורה הפנימית של הטרייגר ולא ע"י אלגוריתם  תזמון.

ייתכנו מספר סיבות לכך שהטרייגר גריל לא מצליח להעלות טמפרטורה:

  1. יש משהו שנוגע במד החום שבתוך הטרייגר או שהוא מאוד מלוכלכך. כדאי לנקות אותו ולדאוג שהוא אינו חסום. לוודא שהאוכל לא קרוב מידי למד הטמפרטורה.
  2. שבבי העץ לעישון שאינם של טרייגר גריל, שבבים ישנים או לחים – יש להחליף את שבבי העץ לחדשים.
  3. כמות אפר גדולה בתא הבעירה – כדאי לשאוב בעזרת שואב אבק.
  4. זרימת אוויר לא טובה- כדאי לבדוק אם הארובה התחילה להסתם ואם המאוורר עובד כראוי, או שאין זרימת אוויר טובה בגלל כמות גדולה של אוכל שצמוד לדפנות הטרייגר גריל או שכיסיתם את מגש הטפטוף ברדיד אלומניום שבולט מצידי המגש.
  5. לא סיננתם נסורת משבבי העץ לעישון.

התופעה הזו יכולה להגרם ממספר סיבות:

  1. השבבים אינם נשפכים לתוך המוביל ונוצרה מנהרה של אוויר.- ערבב את השבבים, אולי כדאי להוסיף עוד. נסו להדליק שוב את מעשנת הבשר של טרייגר גריל אנו ממליצים על פירוק הרשת שנמצאת בתא השבבים. 4 ברגי פיליפס.
  2. הרוח בחוץ חזקה מידי או שמזג האוויר קר מידי – עדיף להעביר ל 82 מעלות
  3. אין זרימת אוויר טובה בתוך הטרייגר גריל כדאי לראות תשובה מעלה לשאלה: "למה הטרייגר גריל שלי לא מספיק חם".

בדגמי Pro העשן מופק לסירוגין ויוצא כל כמה דקות. ככל שהטמפרטורה גבוהה יוצא פחות עשן.

חשוב לציין שהשבבים והאלגוריתם מיודעים לייצור עשן כחול דק, שהוא העשן הבריא שנותן את הטעם האופטימלי לאוכל. ולא עשן סמיך לבן או אפור, שהם פחות בריאים ונותנים טעם שרוף לאוכל. רק בגלל שלא רואים אותו לא אומר שהוא לא נמצא.

זה בסדר אם מפזר החום התעקם מעט, אבל לא מגש הטפטוף

כן. בהתאם לאופי הפלדה ובהתאם לחום המופעל, חלקים אלו מחלידים קצת. הדבר אינו משפיע על תפקוד הטרייגר גריל כלל.

הצבע לא אמור להתקלף. התקלפות נובעת מחום גבוה ולא סביר. מעבר ל- 300 מעלות. לפעמים זה נראה שהצבע מתקלף מבפנים, אך זוהי בדרך כלל שכבה של קראוסוט. זוהי שכבה של תוצר לוואי של שריפת עצים. השכבה היא קשה, בצבע שחור. היא נסדקת ומתקלפת. אפשר להתבלבל בקלות ולחשוב שהצבע של החבית מתקלף, אך ברוב המקרים זאת שכבת הקראוסוט. השכבה הזאת יכולה גם לסתום את הרובה ואת היציאה של הניקוז. בנוסף לכך היא גם נדלקת בקלות ועלולה לגרום לבעירה. כדאי לנקות אותה מידי פעם.

לפעמים נשמעים קולות גריסה של שבבי העץ לעישון, וכל מיני רעשי פצפוץ שגם כן תקינים.

המקרה השכיח ביותר הוא מאוורר שלא מסתובב. יש לבדוק עם כף יד פתוחה מעל לתא הבערה האם יוצאת מתוכו רוח בזמן ההפעלה. אם לא, אנא פנו אלינו לקבל שירות.