איך משתמשים בשבבי פלט?
מומחי הברביקיו בעולם מסכימים שעישון בשר באש עצים הוא העישון האיכותי ביותר. אך הבעיה היא שההתעסקות סביב מעשנת בשר כזו היא מורכבת מאוד.
הטענת שבבי העץ במעשנות הבשר של טרייגר גריל היא פשוטה ביותר – פשוט שפכו את כל תכולת שקית השבבים לתוך תא השבבים. מערכת ההזנה האוטומטית של המעשנה תעביר בדיוק את הכמות הנדרשת של שבבים לתא הבעירה לפי הצורך, כך שאין צורך למדוד כמויות. השבבים שלא נעשה בהם שימוש יישארו טריים במיכל לשימוש בפעם הבאה. חשוב לציין: בשונה ממעשנות מסורתיות, לעולם אין להרטיב את שבבי טרייגר במים מכיוון שזה יהרוס אותם ועלול לגרום נזק למעשנה.
כיצד המעשנת פועלת: מנגנון אוטומטי
המעשנה פועלת באמצעות מערכת בורג המזינה את השבבים באיטיות מהמיכל אל תא הבעירה. שם, מוט להט מצית את השבבים, ומאוורר מפזר את החום והעשן בכל חלל המעשנה. בקר דיגיטלי שומר על הטמפרטורה שהגדרתם על ידי שליטה מדויקת בכמות השבבים המוזנים לתא הבעירה, ומבטיח טמפרטורה אחידה וייצור עשן אופטימלי לאורך כל תהליך העישון.
למה זה כל כך נוח: בישול ללא מאמץ
היופי הגדול במערכת של טרייגר הוא פשטות ה"שגר ושכח". ברגע שמילאתם את מיכל השבבים וקבעתם את הטמפרטורה הרצויה – אין צורך לעשות דבר נוסף. אין צורך לעקוב אחר רמות העשן, אין צורך לכוון את כמות הדלק, ואין צורך להוסיף שבבי עץ כל כמה שעות. המערכת האוטומטית של המעשנה מטפלת בהכל, ומאפשרת לכם להתמקד במה שבאמת חשוב – לבלות זמן עם המשפחה והחברים בזמן שהאוכל מתבשל לשלמות.
תהליך ייצור שבבי פלט למעשנת בשר
עשן עשיר ואחיד משיגים על ידי דלק איכותי. 100% עץ מלא איכותי המיוצר בנוסחה הייחודית של טרייגר גריל, שנותנת יחס של 1:5 בעירה לעשן בנויה על חומרים טבעיים בלבד ללא כימיקלים ודבקים.
הבעירה היא נקיה ויעילה המייצרת מ 1% אפר.
השבבים, המיועדים להכנת מזון ומאושרים על ידי ה FDA, מגיעים בטעמים טבעיים וחזקים נותנים עשן עשיר ואחיד על ידי כמות לחות מדויקת.
- מתחילים עם נסורת נקיה וירוקה עם ממוצע של 45% לחות.
- מחממים ומייבשים את הנסורת כדי שתכיל 10% לחות.
- הנסורת עוברת במטחנה ויוצאת בעובי של 0.6 ס"מ
- משם היא עוברת לטבעת מסתובבת שיש בה חורים עגולים בקוטר של 0.6 ס"מ. כוח צנטריפוגה דוחס את הנסורת לתוך החורים, שם הם מקבלים את צורתם.
- השבבים מתקררים בתא אחסון, נארזים ונשלחים לחנויות.
שבבי פלט מזנים שונים
לא כל השבבים אותו הדבר. אי אפשר סתם להחליף בין שבבים של חברה אחת לאחרת.
טעם טוב לא קורה בטעות. זאת תוצאה של חיבור חומרי גלם איכותיים עם מעשנות איכותיות. אצלנו ב – traeger grills מעשנת בשר, גריל בשר וטאבון, לא רק עץ לעישון בשר, אלא גם קובעים רף חדש לייצור השבבים, כדי שיתנו לכם טעם עשן איכותי ועקבי, כדי להכין ארוחות פגז כל פעם.
שבבי העץ של טרייגר גריל מגיעים חמישה זנים ותערובת:
תפוח ודובדבן מעניקים טעם מעט מתוק לאוכל. פקאן נותן טעם אגוזי ייחודי.היקורי הוא הטעם הכי נמכר בארה"ב. הוא נותן טעם יחסית חזק.
מסקיט הוא זן העץ הנותן את הטעם החזק ביותר. יש אנשים שמסקיט עשוי להיות חזק מידי עבורם. תערובת הבית היא תערובת עצים המכילה היקורי, מייפל ודובדבן – במינון מדויק שנבחר בקפידה ומעניק ארומה וטעם מדהים לעישון של כל סוגי המאכלים.
Traeger Grills מעשנת בשר, טאבון וגריל בשר מציעים מגוון רחב של שבבי עץ למעשנת בשר בטעמים שונים ובניחוחות שונים. צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.