סדנת עישון בשר למתחילים – במרכז ההדרכה של Traeger

  • 12/3/20
  • 19:00
  • נתניה
  • 300 ₪

סדנת עישון בשר למתחילים – במרכז ההדרכה של Traeger

בואו לסדנת עישון בשר למתחילים במעשנה של טרייגר.
אין דבר שעושה טוב על הלב יותר מאשר להגיש לשולחן קערת הגשה מלאה בכל טוב.
אוכל טוב מרחיב את הלב, מאחד אותנו ומקרב בין כל סוגי האנשים.
אוכל טוב נוגע בנו במקומות עמוקים ועושה לנו שמח בלב. לכן אחד הדברים שאנחנו הכי אוהבים לעשות בטרייגר ישראל זה לעזור ללקוחות שלנו להעצים את היכולות שלהם בתחום הבשר, הברביקיו, העישון והמנגל.
הצטרפו אלינו לסדנת בשר למתחילים כדי ללמוד כיצד הגרילים מעשנות הבשר של טרייגר מעניקות טעם ייחודי לכל נתח שאין שני לו. אנו מבטיחים לתת הדרכה וטיפים שיעזור לכם לקחת את המנות הבסיסיות ביותר ולשדרג אותן לרמה אחרת. נשמח גם לענות על שאלות, וכמובן להגיש לכם את המנות שנלמד.

סדנת עישון בשר למתחילים – מתי? איפה? ופרטים נוספים

הסדנה הבאה, המיועדת לטרייגריסטים מתחילים, תתקיים ביום חמישי, ה 12.3.2020 בשעה 19:00 בערב, אצלינו במרכז ההדרכה של טרייגר ישראל ברחוב יד חרוצים 6, נתניה.

בסדנה החוויתית* למתחילים נלמד להכין מנות בסיסיות במעשנה של טרייגר גריל ונקבל טיפים ועצות שיעניקו ערך מוסף לחוויה הקולינרית שלכם, על ידי מספר צעדים פשוטים. כל מנה שנכין גם נאכל, ואנו מבטיחים שתצאו רעבים מהסדנה.

  • משך הסדנה כ – 3.5 שעות. הצטרפו אלינו לסדנה לימודית חווייתית וטעימה.
  • מספר מקומות מוגבל, הרשמה מראש חובה.

אנחנו שמחים ונרגשים לקראת המפגש, נשמח מאוד להכיר אתכם וללמד אותכם כיצד לבחור נתחים, לחתוך, לתבל, ולהכין אותם במעשנה של טרייגר, אז פשוט תירשמו ותגיעו

לא הספקתם להירשם וכבר נגמרו המקומות? לא נורא? הירשמו פה ותקבלו דוא”ל לגבי הסדנאות הבאות!

*שימו לב, זוהי לא סדנה מעשית

סדנת בשר בסיסית של חברת טרייגר גרילס, מעשנת בשר, טאבון, כפיסי עץ וכלים למנגל