- 6/8/20
- 19:00
- נתניה
- 250 ₪ (+ 195 ₪ לבריסקט)
חזה בקר, או בשמו הלועזי "בריסקט", הוא נתח נהדר לעישון במעשנת בשר. מי שאי פעם טעם בריסקט שנעשה כמו שצריך יודע שמדובר באחד המאכלים הטעימים ביותר שקיימים. לעומת זאת, זה נתח שעלולים ליפול איתו בקלות.
על מנת שהנתח יצא רך, עסיסי, מתפרק, אך עם קליפה שזופה ויפה- צריך לדעת מה עושים.
בבריסקט אין קיצורי דרך, וזה לא מספיק רק לקרוא הוראות ולעשות כמו מתכון פשוט. הדרך הטובה ביותר ללמוד איך לעבוד עם בריסקט הוא בצורה מעשית. כן, ממש כך: לצפות בהדגמה ואז לשים סינר, להפשיל שרוולים ולהתכונן ללכלך את הידיים.
אז מה נלמד בסדנה המעשית לעישון בשר בריסקט
אז אם גם אתם רוצים לדעת את כל הסודות והטיפים- כיצד להכין את הבריסקט המושלם שיצא מצוין בכל פעם, אנחנו מזמינים אותכם להצטרף אלינו לסדנה מעשית.
בסדנה נלמד את סודות נתחי הבריסקט וצוואר הטלה שיהפכו אתכם לאלופי הBBQ- של השכונה:
• בסדנה נלמד את מדע העישון, כיצד הוא מתבצע ועל מה כדאי לשים לב, בכדי לקבל את הטעם הטוב ביותר בצורה עקבית.
• נלמד איך לבחור את הנתח המושלם, לחתוך אותו ולתבל אותו.
• נלמד את זמני עישון הבשר, מתי צריך לעטוף את הבשר ועם מה לעטוף אותו בכדי שישמר עסיסי, רך וענוג.
• וכמובן שתקבלו שפע של טיפים שיעזרו לכם לעשן את הבריסקט המושלם, שיגנוב את ההצגה!
• כל מנה שנכין גם נאכל, יחד עם תוספות, אז כדאי להגיע רעבים!
המטרה היא שתצאו מהסדנא מומחי בריסקט, אז אל תפחדו לשאול את כל השאלות, כי אנחנו רוצים לתת לכם כל התשובות.
קונספט ייחודי לסדנה מעשית לעישון בשר בריסקט מבית Traeger Grills
ניתן להזמין מראש נתח בריסקט, כדי לעצב אותו בסדנא עצמה תוך כדי ההנחייה. אז תתכוננו חוויה לימודית, מעשית, מאתגרת ומהנה לעיצוב הבריסקט שלכם. בסוף הסדנה תיקחו אותו הביתה כדי להכינו במעשנת הבשר הביתית (קישור לדף מעשנת בשר ביתית) שלכם. הנתחים הינם סביב 5 ק”ג לאחד ובמחיר מיוחד ואחיד.
אז הצטרפו אלינו לסדנה מעשית, ותקחו את יכולות הברביקיו שלכם לרמה של מקצוענים!!