- 27/05/19
- 19:00
- נתניה
- 300 ₪
סדנת בשר מעשית של טרייגר
אתם כבר לא חדשים בתחום הברביקיו והעישון, ובכל זאת בא לכם משהו חדש?
בסדנאות לטרייגריסטים המתקדמים לומדים להכין מנות אקסקלוסיביות "מחוץ לקופסא". סדנת טרייגר למתקדמים מיועדת לאנשים שיש ברשותם מעשנת בשר, והם כבר מכירים את כל הנתחים הנפוצים בשוק, אבל רוצים ללמוד להכין מנות חדשות ומאתגרות. זוהי סדנה לימודית חוויתית לקרניבורים שמעוניינים לשדרג את היכולות הקולינריות שלהם במנות מיוחדות שמשדרגות כל אירוע.
הסדנה הבאה תתקיים ב 19:00 בערב, יום שני 27 במאי 2019 במרכז טרייגר ישראל.
דודי זילברשלג וברוך ברנר ילמדו אותנו להכין:
קיצוב ותיבול ספייריבס מעושן.
פייקון טלה.
אוסובוקו
זנב שור
שלישית סליידרים ממולאים
קינוח
והתפעות נוספות
נגמרו התירוצים: זה בדיוק הזמן להתחיל להשקיע בעצמכם. קחו פסק זמן מהחיים ותתכוננו לזמן איכות עם אוכל טוב, חברה נעימה, בירה וכיף גדול.
לבשו את הסינרים, חדדו את העפרונות והצטרפו אלינו לסדנת בשרים חוויתית וייחודית שבה נלמד כיצד להיות יותר יצירתיים עם חומרי הגלם במטבח. תלמדו את כל התהליך ותקבלו טיפים מנצחים לגבי עישון בשר וברביקיו שיהפכו אתכם לאלופי ה-BBQ של השכונה. אנשים יתחילו לדפוק על דלת הכניסה שלכם רק כדי "לשאול בשלומכם" בכל פעם שהם מתחילים להריח בעירה של אש עצים מהגינה שלכם.
אורך הסדנה כ 4 שעות, ובנוסף חנות טרייגר תעמוד לרשותכם.
יהיה כיף וטעים. אז בואו לחוויה עולמית שאין כמוה, כך תקחו את מיומנויות הברבקיו שלכם לרמה של המקצוענים!
הערב המיוחד יתקיים במרכז טרייגר ישראל ביד חרוצים 6 נתניה.