מעשנת בשר ביתית קטנה
מעשנת בשר ביתית קטנה שאפשר להכין בה הכל - traeger grills

אם אתם מחפשים מעשנה קומפקטית במיוחד, יש לנו חדשות טובות בשבילכם. מעשנת הריינג'ר של טרייגר היא הפתרון המושלם למי שמוגבל במקום או מחפש מעשנה ניידת. קומפקטית מספיק להניח על שולחן, אך עוצמתית מספיק לספק את כל חווית העישון המושלמת של טרייגר. היתרון המשמעותי של הריינג'ר הוא הניידות שלה – בסיום השימוש ניתן לקפל אותה כמו מזוודה ולאחסן בקלות. היא אידיאלית במיוחד לדיירי דירות שמעשנים במרפסת, ומושלמת גם לקחת לטיולים – כל מה שצריך זה חיבור חשמל ושבבי עץ והיא מוכנה לפעולה בכל מקום. למרות גודלה הקומפקטי, הריינג'ר מספקת את כל היכולות המתקדמות שמצפים ממעשנת טרייגר, כולל יכולות צלייה מרשימות ואיכות העישון המעולה המוכרת של המותג.

מעשנת בשר ביתית קטנה של טרייגר גריל

אחד הדברים המיוחדים במיוחד ב-Ranger החדש – היא היכולת לעשות סשן עישון ארוך Low and Slow לנתחים רגישים כמו בריסקט חזה בקר. בד"כ מכשירים קטנים מועדים למנעד טמפרטורה גדול – דבר לא נסלח בנתח כמו בריסקט. אז מה שנשאר הוא לכוון, לסגור מכסה ולהמתין עד שיגיע הזמן לעטוף את הבריסקט ולהחזיר לטרייגר. מצד שני הריינג'ר גם מסוגל להגיע לטמפרטורה גבוהה, ולכן אפשר להכין שם גם סטייקים, המבורגר, קבבים או כל אוכל שמתאים למנגל ישראלי מסורתי.

איך לעטוף בריסקט

כמה מוזר שהדבר החדש שמשגע את חובבי הברביקיו בכל העולם הוא רק נייר? מה מיוחד בנייר הזה?
נייר הקצבים בצבע הטבעי של אפרסק או ורוד (בשונה מהנייר הלבן המולבן בחומרים כימיים) מיוצר במיוחד לצרכי בישול. חובבי הברביקיו לפעמים בוחרים לעטוף את הבשר לקראת סוף הבישול כדי להגן עליו מייבוש, ולשמור את הלחות בפנים. אפשר גם להשתמש בנייר כדי לקצר את זמן הבישול. אז למה לא לעטוף בנייר כסף? שאלה טובה!
כמובן שאפשר לעטוף גם בנייר כסף. אך יש לזכור שנייר כסף אינו נושם, ואינו מאפשר כניסה ויציאה של אוויר. זאת אומרת שהוא גם לא מאפשר לטעם של העשן להספג. בנוסף, הוא גם מתחמם, ומוליך חום לבשר שבא איתו במגע. אבל החלק הכי מבאס הוא שהאידוי אינו מתאפשר בכלל כשמשתמשים בנייר כסף, מה שהופך את פני השטח של הבשר לרטוב, ומרכך והורס לך את הקליפה. לעומת זאת, שימוש בנייר מאפשר לכניסה ויציאה חלקית של אוויר. הבשר ממשיך לקבל טעם של עשן, והקליפה מקבלת את הקראנץ' הרצוי. ובגלל שהנייר אינו מתחמם, אתה לא צריך להכניס את החימום בחשבון בחישוב זמן הבישול.
רוצים לדעת איך לעטוף בריסקט? הנה סרט של DivaQ שבו היא מדגימה לנו איך היא עוטפת את הבריסקט. והנה עוד סרטון של ברוך עוטף בריסקט.

אם גם אתם מחפשים מעשנת בשר ביתית קטנה, אנו ב – traeger grills – מעשנת בשר ביתית, פלטס עץ, גריל פלטס וטאבון נשמח לסייע לכם ולהתאים לכם את המעשנה הייחודית שתתאים לצרכים האישיים שלכם.
לפרטים נוספים או קבלת הדרכה אודות מעשנת בשר ביתית צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.

מאמרים נוספים