- 3/10/19
- 19:00
- נתניה
- 300 ₪
סדנת בשר מעשית של טרייגר
אנחנו שמחים מאוד לראות כיצד קהילת הטרייגריסטים שלנו גדלה ומתרחבת בכל יום. עוד ועוד אנשים טועמים את ההבדל, ורוצים להתנסות בבישול, צלייה ואפייה במעשנת בשר משלהם. כמובן שאחרי שמתרגלים לטעם אש עצים אמיתי ומבינים כיצד המעשנה של טרייגר עובדת ומוסיפה טעם לחיים.
סדנה לעישון בשר – פרטים:
לאור הביקוש הרב, אנחנו נקיים עוד סדנת עישון בשר במעשנה למתחילים ביום חמישי ה 3.10.2019. הסדנה הזו מיועדת למי שרוצה לרכוש כלים בסיסיים לשימוש בגריל ומעשנת בשר. לצד זלילה של אוכל משובח אנחנו ניתן מידע וטיפים שיעזרו לכם לשדרג את חוויות הברביקיו ולקבל מקסימום טעם בכל מנה. אנחנו נסביר על חלקי בשר שונים, בחירה שלהם, חיתוך, תיבול והתאמה לסוגי בישול. נשמח לענות על שאלות בזמן שאתם אוכלים את המנה שלמדנו להכין. הבטחה שלנו- לא תצאו רעבים!
אז במקום לצאת לעוד ארוחת ערב במסעדה- הצטרפו אלינו לחוויה מיוחדת, באווירה טובה, עם ארוחה טעימה, ועל הדרך גם תלמדו. אנחנו בטרייגר גריל, נשמח לפגוש אתכם!
יש להירשם מראש- מספר המשתתפים מוגבל.
מקום: מרכז טרייגר ישראל, יד חרוצים 6 נתניה
מתי: 3.10.2019 ב 19:00
משך הסדנה כ 3.5 שעות.