- 16/1/20
- 19:00
- נתניה
- 250₪ לסדנה + 195₪ לבריסקט
סדנת עישון בשר מעשית במעשנת בשר
הסדנה מיועדת למי שרוצה ללכלך את הידיים בצורה הטעימה ביותר, אל תפספסו את ההזדמנות לשפר את מיומנויות הברביקיו שלכם לשנת 2020!
מי שכבר התנסה, יודע שהצלחה בבריסקט – חזה בקר, הוא דבר מסובך ולא עקבי, אז הסדנה הזו מיועדת בדיוק בשבילכם ובדיוק למטרה הזו.
סדנת עישון בשר מעשית במעשנת בשר – מתי ואיפה?
אורך הסדנה כשעתיים וחצי ובהנחייתו של ברוך ברנר. הסדנא תתקיים ביום חמישי 16.1.20 בשעה 19:00 במרכז טרייגר ישראל, כתובת: יד חרוצים 6 נתניה. בנוסף חנות טרייגר תעמוד לרשותכם.
וזכרו כי מספר המקומות מוגבל ובמחיר מיוחד, לכן כל הקודם זוכה!
מה נלמד בסדנת עישון בשר מעשית במעשנה
הצטרפו אלינו לסדנת עישון בשר במעשנה של טרייגר, הסדנה מאוד ממוקדת ומתרכזת בעיקר בשני נתחים שנבחרו בסקר דעת קהל. התוצאות שיתקבלו מובטחות להיות טעימות להפליא ויגרמו לכם לחוויה קולינרית שאין שני לה.
בסדנה נלמד את סודות נתחי הבריסקט וצוואר הטלה שיהפכו אתכם לאלופי הBBQ- של השכונה.
• בסדנה נלמד את מדע העישון, כיצד הוא מתבצע ועל מה כדאי לשים לב, בכדי לקבל את הטעם הטוב ביותר בצורה עקבית.
• נלמד איך לבחור את הנתח המושלם, לחתוך אותו ולתבל אותו.
• נלמד את זמני עישון הבשר, מתי צריך לעטוף את הבשר ועם מה לעטוף אותו בכדי שישמר עסיסי, רך וענוג.
• וכמובן שתקבלו שפע של טיפים שיעזרו לכם לעשן את הבריסקט המושלם, שיגנוב את ההצגה!
המטרה היא שתצאו מהסדנא מומחי בריסקט, אז אל תפחדו לשאול את כל השאלות, כי אנחנו רוצים לתת לכם כל התשובות.
קונספט ייחודי לסדנה - ניתן להזמין מראש נתח בריסקט כדי לעצב אותו בסדנא עצמה
ניתן להזמין מראש נתח בריסקט, כדי לעצב אותו בסדנא עצמה תוך כדי ההנחייה. אז תתכוננו להפשיל שרוולים ולהתלכלך, בחוויה לימודית מאתגרת ומהנה לעיצוב את הבריסקט שלכם. תוכלו לתבל את נתח הבשר וכמובן לקחת אותו הביתה כדי להכינו במעשנת הבשר הביתית שלכם. הנתחים הינם סביב 5 ק"ג לאחד ובמחיר מיוחד ואחיד. יש להזמין מטה את הנתח!