מעשנת בשר של טרייגר במיוחד בימי הקורונה
מתכון למעשנת בשר

היה זה בתקופת משבר הקורונה אי שם בשנת 2020. כן, תקופה משוגעת שעברה על כולנו… הכל התחיל בסין הרחוקה שם וירוס קטן עם כתר החליט לתקוף ערים שלמות. קצב ההדבקה הלך ועלה מידי יום .הוירוס המשוגע החליט לנדוד בין מדינות על אניות ומטוסים, ומשם הדרך להדבקת כל העולם הייתה קצרה מאוד.
כל מדינות העולם בזו אחר זו סגרו את שעריהן בפני תיירים.
הפחד עלה בכל מדינה במיוחד מהזרים התיירים שעלולים להביא איתם מחלות.
באותם ימים בדיוק, תיכננו משפחתי ואני לטוס לטיול בחוף המערבי בארהב. ללוס אנגלס, לאס ואגס וסן פרנסיסקו. מן טיול כזה לאנשים שחיים בסרט.
אז כמו בסרט אימה, בזו אחר זו המדינות סגרו את שעריהן, וכל יום שעבר שמענו על עוד איזו מדינה בה מספר החולים במגפה עלה ועלה …
וכך בלי שום הודעה מוקדמת ענף התיירות כולו קיבל שיתוק מלא, אין יוצא ואין בא .
טיול כזה, כמו שתניננו לא עושים כל שנה, טיול כזה הוא מיוחד במינו… טיול שהכי, הכי מתאים ליום הולדת 40 של ה"קובעת" .
המצב המשיך להתדרדר מיום ליום עד שקיבלנו הודעה על ביטול מוחלט של הטיסה.
אין טיסות.
אין מלונות.
אין אישור לצאת מהארץ, ואין אישור להיכנס לארה"ב.
בצר לנו חשבנו כיצד להפוך את הלימון ללימונדה. בכל זאת הקובעת חוגגת .
לאחר חיפוש במספר מקומות ומחשבות על פתרון למצב החדש, שהכניס את כולנו הביתה ללא אפשרות לצאת כמעט,

מעשנת בשר פרו דגם 575

הגעתי להחלטה שהמתנה המושלמת ,המתנה מהסרטים ל"קובעת" היא מעשנת בשר של טרייגר מדגם פרו 575.
כאן נכנס בית הפחם בנגב לעניינים, ובעיקר איש מקסים בשם שליו שהיה שם עבורינו בשעה קשה זו, לייעץ, לתמוך, להסביר ובעיקר לפנק.
בכל שיחה איתו תמיד מחייך, תמיד שם לתת שירות, תמיד מלווה אותך ועוזר בכל שאלה, והכי מצחיק תמיד בשלווה. כשמו כן הוא – שליו .
הזמנו את מעשנת הבשר שלנו. מיד לאחר ההזמנה החליטו במשרד הבריאות להדק קצת את החגורה ולסגור חלק גדול מהמשק. למרות זאת לאחר שיחה נוספת עם שליו הבנתי שהכל מתקדם לפי התוכניות ומעשנת הבשר הביתית כבר יוצאת לדרך.
הבשרים כבר מחכים בין מסיבת עיתונאים, לבין גזרות חדשות, לבין וירוס שמשתולל. 10 ימים לבידוד עברו בציפיה עזה לקבל אותה, והינה היום הגיע. הגיעה היום המעשנה.
יאללה חברים חייב להדליק אותה ❤
ובזכות הוירוס המשתולל יש לנו הרבה זמן בבית ללמוד איך להשתמש במעשנת הבשרים החדשה שלנו. יש לנו הרגשה שהולך להיות כאן משהו טוב!
כתב: אריאל אזוגי

מעוניינים גם אתם להתפוצץ מטעמים? השאירו פרטים ונחזור אליכם…

מאמרים נוספים