סדנה לעישון בשר למתחילים, יד חרוצים 6, נתניה 13.6.2019

סדנת בשר מעשית של טרייגר

יותר ממה שאנחנו נהנים לפגוש את הלקוחות שלנו פנים אל פנים, אנחנו אוהבים להעצים את היכולות שלהם בשימוש בטרייגר. סדנאות עישון הבשר שלנו מתאימות לכל מי שרוצה לרכוש ידע וכלים כדי לנצל את יכולות הטרייגר ולהוציא את המקסימום מכל מנה. הסדנאות  כוללת הסברים על חלקי הבשר, סוגי נתחים והתאמתם לסוגי בישול.

ביום חמישי ה 13.6.19 בשעה 18:30 תתקיים סדנת בשר למתחילים. בסדנה אנו נלמד הכנת מנות בסיסיות בטרייגר, וכיצד לקבל ערך נוסף וטעם עשיר על ידי מספר צעדים פשוטים. הסדנא מיועדת לטרייגריסטים ומעשנים מתחילים.

בכל קטגוריה לומדים לבחור את הנתח, לחתוך, לתבל ולבשל אותו בדיוק כדי שיצא מושלם  במהלך הסדנה מקבלים מידע על עישון בשר, סוגי מעשנות בשר, על הטרייגר והיתרונות שלו, וטיפים לשימוש נכון בו, שיעשו לכם את החיים הכי קלים, ואת הטעם של הבשרים – להכי טוב.

לאחר לימוד כל קטגוריה – אוכלים את המנה שלמדנו להכין ואנו עונים על שאלות. הבטחה שלנו – לא תצאו רעבים!

משך הסדנה כ – 3.5 שעות. הצטרפו אלינו לסדנה חווייתית וטעימה, שלא תשאיר אתכם אדישים.

כתובת: יד חרוצים 6, נתניה

מספר מקומות מוגבל, הרשמה מראש חובה.

סדנה לעישון בשר, טרייגר גריל, מעשנת בשר, טאבון, כפיסי עץ וכלים למנגל