חובבי הבשר בוודאי מכירים את השיטות השונות להכנת מנות עסיסיות ומפנקות במיוחד, מגריל הפחמים ועד למעשנת העצים. לכל אחת מהן יתרונות משלה, אבל את התוצאה האיכותית והטובה מכולן, עם מינימום עבודה קשה והמון טעם, ניתן לקבל היום באמצעות גריל חשמלי שהוא גם מעשנה. הגריל של טרייגר, שהוא גם מעשנה, הפועל על שבבי עץ טבעיים ואיכותיים ובפעולה פשוטה למדי, הגריל מבטיח הכנה מדויקת של כל נתח, ואת השילוב בין ארומה מטריפה לטעמים משובחים. היתרונות שלו רבים, וגם אם עלות המכשיר גבוהה יחסית (בהשוואה לחלופות), במבחן התוצאה קשה מאוד להתחרות מולו.
גריל מעשנה – הכירו את האפשרויות
תחת הכותרת הגדולה "מעשנת בשר" מסתתרות לא מעט חלופות. הפופולרית מכולן היא מעשנת הפחמים, שזוכה לאהדה גדולה בעיקר בזכות המחיר. אלא שלעתים נדמה שהיתרון הזה הוא אולי היתרון היחיד, שכן הבשר מקבל את טעמם של הפחמים, הנתחים לא תמיד אחידים במידת ההכנה והדלקת האש אף היא משימה מורכבת למדי. גריל מעשנה של שבבים הוא כבר סיפור שונה לחלוטין, ונדמה שהוא מספק את כל היתרונות הדרושים, תוך שהוא מכפר על המגבלות של מעשנות הפחמים והעצים.
גריל מעשנה – דיוק מקסימלי
לעומת מעשנות הפחמים והעצים, גריל מעשנה של שבבים נותן את הטעם הממכר של אש העצים, אבל כדי להגיע לשם אנחנו ממש לא צריכים להתאמץ. במעשנת השבבים תא הבעירה נמצאת מתחת לתא הבישול, וההפרדה בין השניים מבטיחה לנו בישול מדויק הרבה יותר, ובטמפרטורה הנכונה. כך מתקבלת המעשנה האידאלית: היא נוחה וידידותית להפליא, מאפשרת הכנה מושלמת של נתחי בשר בלחיצת כפתור, והתוצאה היא הטובה ביותר שאפשר לבקש. אם כל זה לא מספיק, הרי שבמעשנת השבבים תוכלו להכין גם שפע של מטעמים אחרים, כולל דגים וירקות, ואף מאפים ופיצות.
בלי לעשות "בייביסיטר" למעשנת הבשר
כשאנחנו מבשלים את הבשר באמצעות פחמים, אנחנו מקבלים על עצמנו עוד תפקיד אחד משמעותי – תפקיד הבייביסיטר. אם נסיט את המבט לרגע אנחנו עשויים לגלות שהבשר התבשל יתר על המידה, מה שיפגע בטעם ובמרקם. מעשנת שבבים היא, כאמור, הפתרון המושלם. אנחנו לא צריכים להישאר בסביבה ולהשגיח, ולמעשה יש לנו חופש מוחלט להמשיך בשגרה בזמן שהבשרים מתבשלים בקצב המדויק עבורם. זהו בישול איטי שמבטיח טעם מטריף וארומה שקשה לעמוד בפניה, והוא אפשרי בזכות שבבי העץ ומערכת הפיקוד המתקדמת, זו שהופכת את המשימה לפשוטה כל כך.
גריל מעשנה ובחירת שבבים לעישון
בחירת גריל מעשנה שיעשה את העבודה היא הצעד הראשון, אבל אין ספק שכדי להשלים את התמונה ולקבל סעודת מלכים מפנקת באמת, אנחנו צריכים לבחור גם את השבבים האיכותיים ביותר. אלה הם השבבים העשויים 100 אחוז עץ טבעי, בלי תוספות שפוגעות בטעם וגם בבריאות. שבבי עץ נטולי שמנים, דבקים ותוספות אחרות, הם שבבים הזמינים בשלל טעמים כדי לאפשר התאמה מושלמת של טעם הנכון – לנתח הבשר, הדג או המאפה. כל שנותר הוא רק לבחור בין שבבי עץ מזן מייפל (קישדור לדף מוצר), שבבי עץ מזן דובדבן או שבבי עץ מזן פקאן, למשל, בהתאם להעדפות האישיות שלכם. האם אתם אוהבים טעם מעושן, מנות מתקתקות או בכלל נגיעות של טעם אגוזי במנות העוף והבקר?
מחפשים גריל חשמלי שהוא גם מעשנת בשר? הגעתם למקום הנכון, כל מעשנות הבשר של חברת Traeger Grills הן גם וגם גם גריל חשמלי וגם מעשנות בשר על אש עצים אמיתיים. נשמח לסייע לכם ולהתאים לכם את המעשנה הייחודית שתתאים לצרכים האישיים שלכם. לפרטים נוספים צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.