סדנת עישון בשר למתקדמים – Traeger Grills

  • 27/2/20
  • 19:30
  • נתניה
  • 300₪

אם אתם כבר לא טרייגריסטים מתחילים, ורוצים לקחת את היכולות הקולינריות שלכם רמה אחת קדימה, ללמוד טכניקות חדשות ולהבין את הטרייגר שלכם לעומק – הסדנה הזו מיועדת בדיוק בשבילכם.
אביעד אשחר ודודי זילברשלג ייקחו אתכם למקומות שלא חלמתם עליהם עם חומרי גלם איכותיים, הסברים מלאים והדגמה של כל שלבי ההכנה. התוצאה תהיה חוויה של יצירה קולינרית עשירה בטעמים שגם אתם תוכלו להכין בבית.

סדנת עישון בשר למתקדמים – מתי ואיפה?

הסדנה תתקיים במרכז ההדרכה של טרייגר, בכתובת: יד חרוצים 6, נתניה. בתאריך 27 בפברואר בשעה 19:30.

מה נלמד בסדנת עישון בשר למתקדמים

מה מצפה לנו בסדנה?
• נלמד לפלט דגים ונדבר על צורות החיתוך השונות, נכין טרטר דג ים עם קריצה לקריביים.
• נדבר על שיטות עשייה של בשר נא ונדגים מנה של טרטר פילה/שייטל עם נגיעות ים תיכוניות.
• נלמד לטפל בשילוב העתיק של בצק ובשר, ביחד נרד לסוף דעתו של טאבון הטרייגר.
• נחזור לחומר הגלם הבסיסי העוף, נמלא אותו בעצמו וניתן לו טויסט מהמידל איסט.
• תהיה לנו גם מנה ערבית חגיגית ועתיקה שכרגע נשמרת כהפתעה
• ולסיום נכין יחד קינוח שובר מוסכמות, קינוח חוזר בתשובה של מסעדת מישלן חשובה
אז, הירשמו לסדנה מהר, מספר המקומות מוגבל אל תגידו שלא אמרנו…

סדנה לתמקדמים לעישון בשר בגריל מעשנות של טרייגר