- 1800-10-12-84
- info@traegergrills.co.il
- ראשון עד חמישי: 17:00 - 08:00, שישי עד 13:30
איך מתחילים לעשן בשרים בלי לדעת כלום? מהם הדברים הבסיסיים שצריכים ללמוד כשרק מתחילים? מה ההבדל בין עישון למנגל? מה ההבדל בין סוגי המעשנות? האם אפשר להשתמש במעשנה גם כגריל? ובכלל – איך אומרים – "מעשנה או מעשנת "?
אין לכם ידע או ניסיון קודם בבישול, אבל מדגדג לכם להתנסות במעשנת בשר וגריל? סדנת עישון בשר למתחילים מיודעת עבורכם בדיוק!
מעשנות הבשר מבית Traeger מעניקים טעם ייחודי לכל מנה, אם מינימום השקעה ומקסימום תוצאה!
הצטרפו אלינו לסדנת בשר בסיסית כדי ללמוד כיצד לשדרג את המנות הבסיסיות שכולנו מכירים, ולהביא אותן לרמה אחרת.
• בסדנה חווייתית לעישון במעשנה של טרייגר נלמד להכין מנות בסיסיות ונקבל טיפים ועצות שיעניקו ערך מוסף לחוויה הקולינרית שלכם, על ידי מספר צעדים פשוטים.
• נשמח גם לענות על שאלות, וכמובן להגיש לכם את המנות שנלמד. אנו מבטיחים שלא תצאו רעבים מהסדנה.
• משך הסדנה כ- 3.5 שעות, הצטרפו אלינו לסדנה לימודית חווייתית וטעימה.
• מספר מקומות מוגבל, הרשמה מראש חובה.
הסדנה הבאה, תתקיים ביום חמישי, ה 23.7.2020 בשעה 19:00 בערב, אצלינו במרכז ההדרכה של טרייגר ישראל ברחוב יד חרוצים 6, נתניה
אנחנו שמחים ונרגשים לקראת המפגש, נשמח מאוד להכיר אתכם וללמד אותכם כיצד לבחור נתחים, לחתוך, לתבל, ולהכין אותם במעשנת בשר ביתית מבית Traeger Grills, אז פשוט תירשמו ותגיעו!
לא הספקתם להירשם וכבר נגמרו המקומות? לא נורא? הירשמו פה ותקבלו דוא”ל לגבי הסדנאות הבאות!
*שימו לב, זוהי לא סדנה מעשית