כתב: סיני פסטרנק
כחובב בשר שנשוי למישהי שהיתה צמחונית 3 שנים, אכלתי בשר מעושן אצל חבר, והתאהבתי!
היות ועברנו לדירה עם מרפסת, חיפשתי מעשנה שתעשה עבודה ללא עשן (כדי שלא להפריע יותר מידי לשכנים) וגם תהיה מנגל, היות ולגז לא התחברתי כל כך…
שני חברים המליצו לי על מעשנת בשר של טרייגר גריל, ואז בדיוק נכנסה מעשנה דגם הפרו 575 לארץ, החלטתי לנסות, ורכשתי אותה.
המעשנה של טריגר, אכן שינתה את החיים במשפחה
מאז אין שבוע שהמכשיר לא נדלק לפחות פעם אחת. אנחנו נהנים מארוחות שחיתות קבועות עם חברים וקולגות. החלק הכי מצחיק הוא שאנשים חושבים שאני שף. אבל האמת שאני רק זורק חתיכת בשר עם תבלין לטריגר וזה יוצא מושלם כל פעם. הייתי גם בכמה סדנאות בשר ועישון ולמדתי כל פעם משהו, ושדרגתי את היכולות שלי.
יום אחד, חבר זרק על תזונה קיטוגנית. התלבטתי רבות, ואחרי חפירה ארוכה החלטתי לנסות. התחלתי, וגם אשתי הצטרפה אלי.
בסוף, ירדנו יחד 40 ק"ג, ואין מצב שהייתי עושה את זה בלי הטרייגר! טרייגר מאפשר לנו להכין אוכל טעים במיוחד, בלי הרבה ידע ובלי הרבה מאמץ. כך יוצא שהתזונה הקטוגנית לא רק עזרה לנו להיות רזים ובריאים יותר, אלא היתה חוויה מהנה.
העישון גם גורם לבשר להחזיק יותר זמן במקרר והכי מגניב שגם חימום במיקרוגל לא ממש הורס את הטעם.
מאז, אין טעם בגריל אחר זאת לא סיסמה, אלא הדבר האמיתי, ומעידים על כך אנשים שאכלו גם אצלי וגם במעשנות אחרות. הטעם מושלם, וגם השירות של החברה מעולה.
חייב לציין שעד היום אני לא ממש מרגיש את ההבדלים בין שבבי עץ לעישון השונים ועדיין קונה הכל מהכל.
הקטע הוא שאני הכי נהנה מאלמנט שבחיים לא דמיינתי שיהיה קשור לגריל – אפשרות השליטה דרך הפלאפון! אני זורק אוכל על הטרייגר, ולא מרגיש צורך כל הזמן להציץ ולבדוק שהכל בסדר. אפשר לצאת מהבית ולעבוד עם האפליקציה- גאוני אין דברים כאלה! כשמארחים חברים או משפחה, זורקים הכל לטריגר, שמים מד חום בתוך הבשר ומכוונים את האפליקציה שתיתן התראה כשהבשר מוכן. אנחנו יושבים, מדברים, נהנים מחווית האירוח והטרייגר עושה את העבודה , ופשוט מצפצף כשזה מוכן. (בגריל גז או פחמים תמיד צריך שמישהו יעמוד שם וישמור על הבשר, והמישהו הזה בדך כלל מפספס את חווית האירוח, ובטרייגר זה לא קורה).
כל מה שנכנס למעשנה של טרייגר יוצא טעים
מציין שהכיסוי למנגל שקיבלתי מתנה עם מעשנת הבשר שלי לטרייגר גריל דגם 575 לא היה בשימוש מעולם. מאז לפחות עוד 10 חברים שלי קנו טרייגר וגם הם מרוצים עד הגג (או המרפסת).
עוד משהו שאני מאוד אוהב: הטריגר נכנס בול למעלית, ומידי פעם אנחנו עולים לפנטהאוס ועושים ארוחה עם השכנים. אין ספק שגם לקשרים טובים על השכנים דואג הטרייגר.
יש לטרייגר חומר ניקוי טבעי שעובד נהדר, אופן הניקיון והתחזוקה פשוט מדהימים.
כל מה שנכנס לטרייגר טעים. גם אם עושים פרגיות כגריל זה טעם אחר… אפילו כשירדנו לטיול בדרום, לקחתי ריינג'ר מחבר כי אחרי שמתרגלים לטעם המעושן של הטריגר, קשה לאכול משהו אחר.
מה שמדהים בנוסף, זאת הקהילה בפייסבוק שתמיד עוזרת למצטרפים חדשים עם מתכונים וטיפים ומשתפים הצלחות. ההרגשה היא שכולנו משפחה גדולה, ומי שנתקע בלי שבבי עץ למעשנת בשר, לפעמים כותב פוסט ומיד יש מתנדבים שגרים באיזור שמציעים לו עזרה.
כמדי יום שישי, השכנים באים עם נתח כזה או אחר שאכין להם, מה שמצחיק הוא, שאנשים באמת חושבים שאני מבין בבשר אבל בפועל, זה רק התבלין שנקרא טעם העישון של הטריגר
מה שמדהים בעיני, הוא שאשתי חזרה לאכול בשר ואפילו מבקשת ממני להכין לה בשר, והיא נהיתה קיטוגנית כמוני, נעלמו לה מיגרנות וכל מיני בעיות עור וכו'. ואין מצב שזה היה קורה בלי מעשנת הבשר של טרייגר גריל (קישור לדף הבית).