שעון חום למעשנת

שעון חום למעשנת - Traeger Grillsמעשנת בשר, גריל, מנגל, טאבון, שבבי עץ לעישון וכלים

אין דבר שאני אוהב לעשות עם המשפחה יותר מקמפינג. עוזבים את הלחץ היום יומי, יוצאים מהשגרה, ומתחברים אל הטבע.
בחופש חנוכה ארזנו את המשפחה, העמסנו את הרכב, והגענו לכפר הנוקדים. מקום מסודר ומקסים לקמפינג, מתאים למשפחות. מאוד מומלץ!
אבל הדבר שהכי קנה אותי, יותר מהשירותים הנקיים ופינות החי המקסימות היה חוסר הקליטה הסלולרית. לא היתה לנו ברירה, אלא להתנתק. היו איתנו עוד חברים שהגיעו לישון באוהלים, ויצא לנו לעשות משהו שלא יצא מזמן – פשוט לשבת ולדבר, בלי להתעדכן מה קורה בפייסבוק, באינסטוש או במיילים… פשוט להיות. איזו חוויה!
זה לא שאני לא אוהב בתי מלון- אני דווקא מאוד אוהב! אבל יש משהו בקמפינג שמגבש את המשפחה.
כי במקום טלוויזיה, בריכה ואטרקציות יש פשטות, רוגע וטבע.
ובמקום שהילדים מחכים שאנחנו נשעשע אותם, הם אחראיים על השעשוע של עצמם- הם יוצאים לחקור, ומדברים ומתקשרים אחד עם השני.
אבל עוד משהו שאני מאוד אוהב זה ההתעסקות סביב הכנת האוכל. כולם חייבים לעזור. לומדים מזה הרבה דברים: ערבות הדדית, אחריות, פתרון בעיות, סדר וארגון. וגם כמובן מיומנויות בישול. הילדים פותחים שולחן מתקפל, עורכים אותו, חותכים סלט, מטבלים. ואני- מלך המנגל!
והפעם באתי מסודר- הבאתי איתי מד חום דיגיטלי כדי למדוד חום פנימי לבשר.

מהו שעון חום למעשנת בשר?

שעון חום למעשנת ביתית הוא בעצם מד חום שבצידו האחד הוא נראה כמו מעין שיפוד מנירוסטה שנועצים עמוק לתוך הבשר, ובצידו השני הוא עגול ונראה כמו שעון. המספרים שעליו מסמלים את הטמפרטורה בצלסיוס ופרנהייט. זכוכית אדים מכסה אותו, והחוגה מצביעה על הטמפרטורה.

בשר איכותי עם שעון חום

כאשר מכינים בשר במעשנת בשר של טריגר גריל חשוב לדעת מתי הוא מוכן דיו כדי שמצד אחד יהיה מבושל מספיק כדי שלא יהיה נע, ומצד שני לא מבושל מידי כדי שלא יהיה יבש. אחד הדברים המבאסים ביותר שיכולים לקרות הוא לקנות סטייק איכותי ומשויש, ואז בטעות לייבש אותו ולאכול אותו כאשר הוא וול דן (well done). שעון החום מראה את הטמפרטורה הפנימית של הבשר. מדידת הטמפרטורה הפנימית היא הדרך המדויקת והקלה ביותר לדעת אם הבשר שלך מוכן.

שעון חום למנגל

אפשר להשתמש בשעון החום לא רק במעשנת בשר, אלא גם במנגל. אבל למנגל הזה אני לא הבאתי שעון חום, אלא מד חום דיגיטלי. יש לשעון חום חיסרון אחד, והוא המהירות. שעון החום מודד את החום הפנימי של הבשר מאוד לאט, ולא תמיד יש לנו סבלות. בנוסף, כאשר משאירים את המכסה של המנגל או מעשנת הבשר פתוח, כל החום בורח בזמן שאת המודד חום. מד חום גידיטלי מודד את החום במהירות וביעילות.
את הסטייקים הוצאתי במידת עשייה של מדיום- בדיוק כמו שאני אוהב. הילדים ראו אותי מודד חום לבשר וקראו לי ד”ר מנגל. דווקא אהבתי!

Traeger Grills – מעשנת בשר, שבבי עץ לעישון, גריל בשר וטאבון מציעים מגוון של שעוני חום למעשנת בשר. צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.