ברגע שיש מעשנה של טרייגר בבית כל העולם מתהפך: פתאום כל המפגשים של החברים מתקיימים אצלכם בבלעדיות (כולל יום עצמאות, ימי הולדת וכל סיבה למסיבה), הילד מעדיף אונטריב מעל פנקייקס, והכי מפתיע – יציאה למסעדה היא בעצם ירידה בסטנדרטים.
ברגע שיש מעשנת בשר של Traeger Grills בבית הכנת בשר נהפך למדע, או לדת- תלוי איך מסתלכים על זה: יש משנה סדורה לאיך עושים סטייק אנטריקוט (בטכניקת עישון מקדים!), תורה שלמה מאחורי הכנת בריסקט, ומי שיודע מתי האסאדו מוכן – הוא נביא.
ברגע שיש טרייגר בבית הכל נעשה פשוט יותר – לא צריך לעשות בייביסיטר לבשר, לא צריך לנפנף, לא צריך לשמור על טמפרטורה. אפשר לפתוח בקבוק בירה, ולשבת עם החברים בזמן שהטרייגר עושה את העבודה.
כשמתרגלים לאיכות, קשה להתפשר. לכן אין פלא שיש אנשים שרוצים לקחת את הטרייגר איתם לכל מקום.
מעשנה על גלגלים - Traeger Grills
אחד הדגמים הישנים של טרייגר הוא הטרייגר המסחרי הכפול. זה בעצם שני גרילים, שהעמידו אותם גב אל גב, חיברו בניהם ושמו להם בסיס של עגלה נגררת. את הטרייגר הזה אפשר לחבר לוו גרירה של הרכב, ולגרור אותו לכל מקום. רוב האנשים שרכשו את הטרייגר הזה היו בעלי עסקים שנהנו להכין בשר מעושן ללקוחות שלהם בארוחת שחיטות באמצע המדבר. נשמע חלום, לא? לצערינו טרייגר כבר לא מייצרים את הדגם הזה, ואי אפשר לייבא אותו אל הארץ יד שנייה בלי סירבול בירוקרטי של ייבוא כלי רכב…
מעשנה קטנה ניידת
אל תדאגו, לא צריך דגם מיוחד, גם אתם יכולים להינות מטרייגר על גלגלים! זה פשוט מאוד- רוכשים עגלה נגררת בארץ. על העגלה אפשר לשים כמה גרילים של טרייגר שרוצים. אפשר אפילו מראש לא להתקין את הגלגלים של הגרילים ולקבע אותם ישירות לעגלה. וכמובן שכדאי להוסיף משטח עבודה, מקום לאחסון כלים וכו'. כך תוכלו לעצב בעצמיכם את המטבח החיצוני הנייד שלכם. אז אם יש לכם קייטרינג, חברה להפקת אירועים בטבע או שאתם פשוט אנשים שאוהבים לפנק ולהתפנק – זה דורש קצת עבודה, אבל התוצאה בהחלט מרשימה.
ואם זה נשמע לכם כמו יותר מידי עבודה, או שאתם לא זקוקים לכל הגודל הזה, אפשר תמיד למשתמש בריינג'ר, שהוא מעשנת בשרים/גריל נייד וקטן, נכנס אפילו לבגאז'.
באתר תמצאו גם מידע אודות שבבי עץ לעישון מזני עץ שונים, כלים למנגל, תבלינים לעל האש, אביזרים למנגל ועוד. לפרטים ולמידע התקשרו לטלפון מספר: 1800-10-12-84 או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם.