סדנה מעשית לבשרים מעושנים במעשנה ובגריל של חברת טרייגר – 17.3.2019

סדנת בשר מעשית של טרייגר

אל תפספסו את ההזדמנות להתכונן לעונת הברבקיו!
 
לבשו את הסינרים, חדדו את העפרונות והצטרפו אלינו לסדנת בשר ממוקדת
שתתרכז ב-2 נתחים שנבחרו בסקר דעת קהל לקבלת תוצאות כ"כ טעימות שיגרמו לכם לבכות מרב אושר.
בסדנא של שעתיים וחצי בהנחיית ברוך ברנר – נלמד את סודות נתחי הבריסקט וצעלות הבקר ("אסאדו") שיהפכו אתכם לאלופי ה-BBQ של השכונה.
 
בסדנא נלמד על מדע העישון, ועל מה שצריך לעשות כדי לקבל את הטעם הטוב ביותר בצורה עקבית. נלמד איך לבחור את הנתח המושלם, לחתוך ולתבל אותו, כמה זמן לעשן, מתי לעטוף, עם מה לעטוף, ואיך ונקבל את כל הטיפים שיעזרו לבריסקט שלנו לגנוב את ההצגה!
 
**קונספט ייחודי לסדנא – ניתן להזמין מראש נתח בריסקט כדי לעצב אותו בסדנא עצמה תוך כדי ההנחייה. אז תהיו מוכנים להפשיל שרוולים ולהתלכלך, בחוויה לימודית מאתגרת ומהנה, לעצב את הבריסקט, לתבל אותו ולקחת הביתה כדי להכין במעשנת הבשר הביתית שלכם. הנתחים הינם סביב 5 ק"ג לאחד ובמחיר מיוחד ואחיד. יש להזמין את הנתח בנפרד בעמוד הסליקה, כרוך בתשלום נוסף
 

המטרה היא שתצאו מהסדנא מומחי בריסקט ואסאדו, אז אל תפחדו לשאול את כל השאלות, כי אנחנו רוצים שיהיו לכם כל התשובות.

אורך הסדנה כשעתיים וחצי, ובנוסף חנות טרייגר תעמוד לרשותכם.

יהיה כיף וטעים, וכך תקחו את מיומנויות הברבקיו שלכם לרמה של המקצוענים!

טרייגר רגילים ומעשנות מזמינים אכם לסדנת בשר מעשית בה תלמדו על עישון בשרים