- 24/10/19
- 19:00
- נתניה
- 300 ₪
סדנה למתחילים – עישון בשר במעשנה
בטרייגר גריל, מעשנות בשר, כפיסי עץ לעישון וכלים למנגל, אין דבר משמח יותר מאשר לפגוש את קהל הלקוחות המרוצים שלנו, ולעזור להם להעצים את היכולות שלהם בשימוש במעשנה של טרייגר. בכל יום קהילת הטרייגריסטים גדלה ונוספים אנשים חדשים שמעוניינים ללמוד איך להכין את האוכל הטעים והייחודי שניתן לאפות, לצלות ולבשל במעשנה של טרייגר, ולכן אנחנו מקיימים סדנאות לעישון בשר.
סדנה לעישון בשר – פרטים:
• סדנה למתחילים – עישון בשר במעשנה, תתקיים אצלנו במרכז ההדרכה של טרייגר ישראל ברחוב יד חרוצים 6, נתניה.
• הסדנה תתקיים ביום חמישי בתאריך 24.10.19 בשעה 19:00 – סדנת עישון בשר למתחילים.
• הסדנא מיועדת לטרייגריסטים ומעשנים מתחילים שמעוניינים לשדרג את יכולות הברביקיו שלהם. בסדנה נלמד להכין מנות בסיסיות במעשנה של טרייגר גריל ונקבל טיפים ועצות שיעניקו ערך מוסף לחוויה הקולינרית שלכם, זאת, על ידי מספר צעדים פשוטים.
• המשתתפים בסדנה ייהנו גם מטעימות ואנחנו מבטיחים לכם שלא תצאו רעבים מהסדנה. כמובן שנענה על שאלות וניתן טיפים שעושים את כל ההבדל.
• משך הסדנה כ – 3.5 שעות. הצטרפו אלינו לסדנה לימודית חווייתית וטעימה.
• מספר מקומות מוגבל, הרשמה מראש חובה.
אנחנו שמחים ונרגשים לקראת המפגש, נשמח מאוד להכיר אתכם וללמד אותכם כיצד לבחור נתחים, לחתוך, לתבל, ולהכין אותם במעשנה של טרייגר, אז פשוט תירשמו ותגיעו 🙂