מצרכים
3 כפות שמן קנולה
1.5 כפיות שמן שומשום
3 כוסות שקדים (אפשרי בוטנים, פקאן וכו')
1.5 כפיות שמן שומשום
3 כוסות שקדים (אפשרי בוטנים, פקאן וכו')
½ כוס עלי רוזמרין קצוצים
200 גרם דבש
2 כפיות רוטב וורצ'סטר
200 גרם דבש
2 כפיות רוטב וורצ'סטר
2 כפיות רוטב טבאסקו (לא חובה – ואפשר גם יותר...)
1 כפית מלח גס
1 כפית מלח גס
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על 75 מעלות עם סופר סמוק.
מערבבים בקערה את כל הרכיבים מלבד המלח.
מפזרים בשכבה אחידה על נייר ברבקיו (מומלץ ליצור מעין תבנית ע"י הרמת דפנות והידוק).
מעשנים בטרייגר 30 דקות.
מגבירים את טמפרטורת הטרייגר ל-130 מעלות למשך עוד כ-25 דקות. חשוב לוודא שהדבש אינו נשרף!!!
יש לערבב את השקדים מידי כ-10 דקות.
מוציאים מהטרייגר ומעבירים לכלי לקירור (יש להוריד מהנייר לפני שיתקרר ויידבק).
לפני שמתקרר לגמרי – מפזרים את המלח תוך כדי ערבוב.
ניתן לאחסן בכלי אטום.
בתיאבון!!!