מצרכים
1/4 כוס מיונז
2 כפיות אבקת בצל
2 כפיות שום גבישי
כפית צ'ילי
2 כפיות אבקת בצל
2 כפיות שום גבישי
כפית צ'ילי
1 ק"ג בשר הודו טחון
2 כפות בצל מגורד דק
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות בצל מגורד דק
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
פלפל חלפיניו נקי מזרעים, קצוץ
2 כפות כוסברה טרי קצוץ
להגשה: לחמניות ג'בטה, עלי ארוגולה, עגבניות, אבוקדו
2 כפות כוסברה טרי קצוץ
להגשה: לחמניות ג'בטה, עלי ארוגולה, עגבניות, אבוקדו
הוראות הכנה
לממרח המיונז: בקערה קטנה מערבבים מיונז, עם אבקת בצל, שום גבישי וצ'ילי ומערבבים.
מחממים מראש את הטרייגר על חום של 250 מעלות. מערבבים בקערה הודו הטחון, בצל מגורד, מלח, פלפל חלפניו וכוסברה. יוצרים קציצות במשקל 140-170 גרם כל אחת, ומועכים אותן לצורה של המבורגר.
מניחים את ההמבורגרים ישירות על הגריל וצולים 5-7 דקות. הופכים וצולים עוד 5-7 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-73 מעלות. מוציאים מהגריל ומניחים בצד.
מורחים את תערובת המיונז על הלחמנייה התחתונה, מעליו בורגר הודו, ארוגולה, עגבנייה ואבוקדו. מגישים.
בתיאבון!!