מתכון קציצות סלמון אפויות בטרייגר

קושי

2

זמן הכנה

20 דקות

בישול במעשנה

35 דקות

מס מנות

4 מנות

שבבי עץ לעישון

תפוח

מצרכים

1 ק"ג פילה סלמון
מלח ופלפל לפי הטעם
1 בצל קטן קצוץ דק
1 ענף סלרי פרוס דק

1 פלפל אדום קצוץ דק
1 כפית גרידת לימון
1 כף שמיר קצוץ טרי
1/2 כפית פלפל שחור

1/4 כפית מלח
1/2 1 כפות פירורי לחם
2 ביצים
3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מחממים מראש את הטרייגר על חום של 135 מעלות.
מסדרים את הסלמון עם העור כלפי מטה על נייר קצבים. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל, ומניחים עם הנייר ישירות על הגריל. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 49 מעלות. מוציאים מהגריל ומניחים בצד לצינון.
מעלים את החום של הטרייגר ל 190 מעלות.
בינתיים: מפרקים את הסלמון בעזרת מזלג לתוך קערה, כאשר העור נשאר דבוק לנייר. מוסיפים בצל, סלרי, פלפל, שמיר, גרידת לימון, מלח, פלפל, פירורי לחם וביצים. מערבבים היטב.
מכינים קציצות מהתערובת ומחזירים לטרייגר. אופים בערך 15 דקות עד לחום פנימי של 65 מעלות.

בתיאבון!!!

מוצרים קשורים