מצרכים
תערובת תבלינים של טרייגר
הוראות הכנה
מחממים מראש את הטרייגר על חום של 80 מעלות. מתבלים בנדיבות עם תערובת תבלינים של טרייגר מכל הצדדים.
מניחים את הבשר על רשת הטרייגר וסוגרים את מכסה הגריל. מעשנים עד לחום פנימי של 70 מעלות. מסירים את הבשר מהטרייגר ומניחים אותו בתבנית.
מעלים את החום של הטרייגר ל 105 מעלות, וממתינים שהחום יטפס.
בינתיים מערבבים את הנוזלים עם הדבש ומוזגים מעל לבשר שבתבנית. שמים את התבנית עם הלחי והנוזלים בתוך הטרייגר ומבשלים לשעתיים נוספות.
מוציאים שוב את התבנית, מוסיפים לה כיסוי של רדיד אלומיניום (או המכסה של התבנית) ומחזירים לטרייגר עד שהלחי יגיע לחום פנימי של 95 מעלות.
מוציאים שוב מהטרייגר, פותחים קצת את הכיסוי ומאפשרים לחלק מהאדים לברוח. ממתינים כ 30 דקות ופורסים נגד הסיבים.
בתיאבון!!
* זמני הבישול עשויים להשתנות על פי גודל הנתח ומידת השיוש שלו.