מתכון למעשנת בשר, סנדוויץ’ בריסקט עם רוטב אמריקאי

קושי:

4/5

זמן הכנה:

30 דקות

זמן בישול במעשנה:

12 שעות

מס מנות:

8 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

5 ק"ג נתח חזה בקר מס 3
תערובת תבלינים קפה של טרייגר
תערובת תיבול הבית של טרייגר
10 לחמניות בריוש חצויות
להגשה:
חסה
חמוצים פרוסים
לרוטב:
1/4 כוס חרדל
1/2 כוס קטשופ
1/2 כוס רוטב ברביקיו
3/4 כוס מיונז
1/4 כוס חמוצים קצוצים

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 80 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהטרייגר יגיע לחום הרצוי. ניתן להשתמש באופציה של סופק סמוק, למי שיש.
מקצבים את הבריסקט: הוראות לקיצוב הבריסקט ניתן לראות בסדנת הלייב. מפזרים על הבריסקט תערובות תיבול טרייגר וקפה בנדיבות.
מכניסים את הבריסקט לטרייגר, עם השומן כלפי מטה. מעשנים כ 3 שעות.
מעלים את הטמפרטורה של הטרייגר ל 105 מעלות וממשיכים לבשל עד לטמפרטורה פנימית של 70 מעלות.
עוטפים את הבריסקט בנייר קצבים. אם הבריסקט לא מספיק משויש, כדאי להוסיף מעל לנייר הקצבים שכבה של נייר כסף, כדי לשמור על העסיסיות.
ממשיכים על 105 עד לטמפרטורה פנימית של כ 92 מעלות.
מוציאים ושמים בתוך צידנית לפחות שעה.

מערבבים את החומרים של הרוטב.
לאחר מנוחת הבריסקט, פורסים אותו נגד הסיבים, ומכינים סנדוויצ’ים עם לחם בריוש, חסה, חמוצים ורוטב אמריקאי.

בתיאבון!!