סנדוויץ’ פרגיות וקולסלאו

קושי:

2/5

זמן הכנה:

10 דקות

זמן בישול במעשנה:

45 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

היקורי

מצרכים

8 חתיכות פרגית
תערובת תבלינים לעוף של טרייגר
לקולסלאו:
2 כוסות כרוב לבן קצוץ
1 כוס גזר מגורד
1 בצל אדום קטן פרוס דק או קצוץ
1 כוס מיונז
4 כפות מיץ לימון
4 כפות חומץ
2 כפיות סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
לחמניות המבורגר

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 180 מעלות. ממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
מתבלים את הפרגיות עם תערובת תבלינים לעוף של טרייגר. מסדרים אותם על רשת הטרייגר. אפשר להפוך פעם אחת.
הפרגיות יהיו מוכנות לאחר כ 25-30 דקות, כשהחום הפנימי יגיע ל 74 מעלות לפחות, אך לא יותר מ 80.
מוציאים את הפרגיות מהטרייגר ומניחים בצד.
מכינים את הקולסלאו: מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
מרכיבים את הסנדוויץ’ עם הפרגיות והקולסלאו.

בתיאבון!!