מצרכים
שמן זית
2 כוסות ציר עוף
כף אבקת בצל
כף שום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית זנגוויל
כפית כורכום
כפית סוכר חום
קצת מים רותחים
רוטב ברביקיו
הוראות הכנה
חותכים את כל הירכיים, כולל סופי העצם משני הצדדים, כדי שיהיו באותו הגודל והצורה.
מכינים תבנית שאפשר לשים בטרייגר, ושמים למטה שמן זית.
מזריקים לצד של הירכיים ציר עוף, מפזרים תערובת תיבול בנדיבות, מסדרים בתבנית, מכסים, ונותנים לעוף לנוח במקרר כשלושים דקות.
בינתיים מדליקים את הטרייגר על חום של 120 מעלות.
מורידים את הכיסוי מהתבנית ושמים בטרייגר לשעה.
מכסים את התבנית וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפניית של הירכיים מגיע ל 80 מעלות.
בינתיים שמים קונפיטורת משמש בקערה גדולה, ומוזגים לתוכה קצת מים רותחים. מערבבים עד שהקונפיטורה נעשית יותר נוזלית. מערבבים לתוכה רוטב ברביקיו.
מורידים את המכסה של התבנית ובעזרת מלקחיים מוציאים כל ירך ותובלים בקערה של המשמש-ברביקיו, ואז שמים על הרשת של הטרייגר.
ממשיכים לבשל עוד 10-20 דקות.
מוציאים מהטרייגר, מסדרים על צלחת הגשה יפה, ומגישים.
בתיאבון!!