מצרכים
4 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות - ומבושלים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 בצל גדול קצוץ
פלפל חריף - ללא הגרעינים, פרוס
3 כוסות שאריות בשר מארוחה- לחתוך לחתיכות קטנות (אפשר גם בשר טחון- צריך להקפיץ אותו כדי שלא יהיה נע).
4 כפות ציר בקר
2 כפות רסק עגבניות
כפית חרדל
1.5 כפיות רוטב צ'ילי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
6 ביצים
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות.
בתוך סיר רחב מברזל יצוק או מחבת עמוקה עם ידית שעמידה בפני חום של תנור, מחממים את השמן על הכיריים.
מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומטגנים תוך כדי ערבוב מידי פעם.
מוסיפים את הבצל והפלפל, וממשיכים לטגן כ 3 דקות.
מוסיפים שן שום כתושה ומטגנים עוד דקה.
אפשר להוסיף עוד שמן לפי הצורך.
מוסיפים למחבת בשר, ציר בקר, רסק עגבניות, רוטב וורצ'סטר, חרדל ורוטב צ'ילי, ומערבבים. ממשיכים לבשל עד לביעבוע עדין.
יוצרים גומות בתוך התערובת. שוברים ביצה לתוך כוס ומוזגים לגומה. חוזרים על כך עבור כל הביצים.
שמים את המחבת בתוך הטרייגר ומבשלים כ 25-30 דקות.
השקשוקה שלכם מוכנה לזלילה ברגע שחלבון הביצה מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (יותר נוזלי או פחות נוזלי).
בתיאבון!!