מצרכים
2 כפות חרדל דיזון
2 כפות חרדל גרגירים
4 כפות שמן זית
2 ענפי טימין
1 שן שום
חבילה של בצק עלים איכותי
2 חלמונים
הוראות הכנה
קוצצים את הפיטריות ,הטימין והשום גס במעבד מזון. מעבירים למחבת ללא שמן ומאדים את כל המים מהתערובת על חום נמוך. מפלפלים וממליחים מניחים בצד להתקרר.
צורבים וסוגרים את הפילה בשמן הזית מכל הכיוונים. מניחים בצד לצינון, לאחר מכן מורחים את הפילה בחרדל,מלח ופלפל גרוס ומעסים היטב.
פורסים נילון נצמד על משטח העבודה. מניחים את הפרוסות של הבייקון טלה אחת ליד השניה. מורחים מעליהם את ממרח הפטריות .
מניחים מעל את פילה הבקר ומגלגלים הכל כך שפרוסות הבייקון יעטפו את הנתח. סוגרים עם ניילון נצמד ומגלגלים היטב ומהדקים בצדדים עד שמקבלים גליל מהודק היטב.
מניחים במקרר לצינון למשך כשעתיים .
מחממים טרייגר ל-200 מעלות.
פורסים ומרדדים עלה בצק על משטח עבודה.
מורידים את הניילון הנצמד מהבשר ומניחים אותו על הבצק. מושחים את הקצוות עם ביצה טרופה, עוטפים את הבצק סביב הבשר ומדביקים.
מורידים עודפי בצק, מגלגלים וסוגרים היטב.
עושים חורים לניקוז האדים על המאפה במרכז. בנוסף- מציירים עם סכין חדה בעדינות צורות על המאפה, מורחים ביצה טרופה, ואופים למשך כ-30-40 דקות.
מוציאים מהטרייגר, ממתינים מעט לקירור פורסים עם סכין משונן.
בתיאבון!!
*זמני הבישול עלולים להשתנות על פי הנתח