מתכון למשענת בשר, נאצ’וס בריסקט

קושי:

2/5

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול במעשנה:

15 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

פקאן

מצרכים

200 גרם טורטיה צ'יפס
אופציונלי- גבינה טבעונית מגורדת
3 כוסות קוביות שאריות בריסקט
1 כוס פלפל חלפיניו כבוש
4 עגבניות תמר חתוכות לקוביות קטנות
1 בצל לבן קטן קצוץ
1 פלפל חלפיניו ללא הזרעים, קצוץ
3 כפות כוסברה טרייה קצוצה
1 כף שמן זית
1 מיץ לימון ליים סחוט

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 150 מעלות וממתינים 10-15 דקות עד שהטרייגר יגיע לחום הרצוי.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מסדרים עליה שכבה של טורטיה צ’יפס, ומפזרים חצי מכמות הגבינה הטבעונית וקוביות הבריסקט, ומעליה עוד שכבה של צ’יפס ועוד שכבה של גבינה וקוביות בריסקט. מעל הכל מפזרים את הפלפל הכבוש, ומכניסים את התבנית לטרייגר ל 15 דקות.
בינתיים מכינים סלסה- פיקו דה גאיו: מערבבים את שאר הרכיבים בקערה.
לאחר 15 דקות מוציאים את הנאצ’וס מהטרייגר, מפזרים מעליו פיו דה גאיו ומגישים.

בתיאבון!!