מצרכים
3 כפות שמן
1/2 כוס בצל יבש חתוך לקוביות
1/2 כוס פלפל ירוק חתוך לקוביות
1/2 כוס בצל יבש חתוך לקוביות
1/2 כוס פלפל ירוק חתוך לקוביות
1/2 כוס גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 שן שום כתוש
2 כוסות תפוחי אדמה מבושלים מראש וחתוכים לקוביות
1 שן שום כתוש
2 כוסות תפוחי אדמה מבושלים מראש וחתוכים לקוביות
2 כוסות שאריות בריסקט (או בשר אחר) חתוך לקוביות
4 ביצים (או יותר)
מלח ופלפל לפי הטעם
4 ביצים (או יותר)
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
מניחים מחבת ברזל יצוק על רשת הגריל, ומחממים את הטרייגר על חום של 230 מעלות.
לאחר 10-15 דקות, כשהמחבת חמה, מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל והפלפלים עד שהבצל נהיה שקוף.
מוסיפים שום ומטגנים עוד 3 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, חתיכות בשר ומערבבים. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה: שוברים ביצה לתוך כוס, בזהירות שלא לשבור את החלמון, ומוזגים לתוך לתערובת.
מכניסים לטרייגר ומבשלים עד שהביצה מבושלת לפי מידת העשייה הרצויה, כ-10-15 דקות.
מפזרים מלח ופלפל ומערבבים.
בתיאבון!!