הסביצ’ה של ארי

קושי:

2/5

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול במעשנה:

30 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

דג לברק מפולט וחתוך לקוביות
חופן עירית קצוצה
פלפל חריף
עגבניה
בצל ירוק/ או רגיל קצוץ
מלח גס, פלפל שחור גרוס
דג לברק מפולט וחתוך לקוביות
חופן עירית קצוצה
פלפל חריף

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 75 מעלות.
קוצצים את העגבנייה, שמים בתבנית יחד עם הפלפל החריף. מכניסים לטרייגר ומעשנים במשך חצי שעה.
מוציאים את התבנית מהטרייגר, ומניחים בצד לצינון. קוצצים את הפלפל החריף.
מערבבים את העגבנייה ואת שאר המרכיבים בתוך קערה קטנה. שמים צלחת הגשה הפוכה מעלה לקערה, והופכים אותה מהר.
סוחטים לימון מעל לסביצ’ה, מזלפים חומץ בלסמי, ומגישים מיד.

בתיאבון!!