מצרכים
1/3 כוס סוכר חום
מיץ מחצי לימון
2 כפות חמאה
10 תפוחים קלופים ופרוסים ללא גרעינים
כף קינמון
גרידה מתפוז אחד
גרידה מלימון אחד
כפית זנגוויל טרי קצוף דק
2/3 כוס חלב
חמאה מומסת לפי הצורך
קצפת במתיקות מעודנת
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 180 מעלות, וממתינים עם מכסה סגור עד שהחום יעלה.
שמים במעבד מזון את הקמח עם גבינה, סוכר ומלח ומפעילים בפולסים. מזמן שהמעבד פועל מוסיפים חתיכות של חמאה. ממשיכים להפעיל את המעבד ומוסיפים את המים הקרים- כל פעם כף אחת עד שמקבלים מרקם של בצק (לא בטוח שתצטרכו את כל המים). מוציאים את הבצק מהמעבד וחוצים לשני חצאים. מרדדים את 2 החצאים לעיגולים גדולים בגודל שלפחות מכסה תבנית פאי עם שארית של כ2 ס"מ בהיקף.
שמים את אחד מעיגולי הבצק בתחתית של תבנית פאי, מהדקים היטב ודוקרים בו חורים בעזרת מזלג.
מכינים את המלית: שמים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים ושופכים לתוך תבנית הפאי מעל לבצק.
מכסים את שכבת המלית עם עיגול הבצק השני. מהדקים את הקצוות, אך עושים כמה חורים בבצק בעזרת סכין כדי לאפשר לחום לצאת מעט. (או שחותכים את הבצק לרצועות ועושים שכבה של שתי וערב). מורחים את הביצה הטרופה על הבצק עם מברשת סיליקון.
שמים בטרייגר ל 40 דקות, עד שמתחיל לקבל צבע חום-זהוב.
לפני ההגשה כדאי להוסיף עוד שכבה של גבינת צ'דר ולחמם עד שתימס.