מצרכים
1/2 ק"ג מוצרלה חתוך לקוביות
מים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית שום גבישי
רוטב מרינרה להגשה
הוראות הכנה
מכינים בצק לפיצה, מורחים אותו בשמן ושמים אותו בקערה לתפיחה כשעה-שעתיים עד שהוא מכפיל את נפחו.
מדליקים את הטרייגר על חום של 190 מעלות וממתינים כ 10 דקות עד שהחום של הטרייגר עולה.
מכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה.
מרדדים את הבצק לריבוע שטוח, וחותכים אותו לריבועים עם סכין.
במרכז של כל ריבוע מניחים קוביית מוצרלה. מברישים את שולי הריבוע עם מעט מים כדי שהבצק יהיה מעט דביק, וסוגרים את הבצק סביב המוצרלה כדי לקבל צורה של כדור. מניחים את הכדור על תבנית האפייה עם הצד היפה והחלק כלפי מעלה.
בקערה בינונית מערבבים את החמאה המומסת עם המלח, השום הגבישי וגבינת פרמזן.
שמים את התבנית בתוך הטרייגר כ 20-30 דקות, עד שהכדורים מקבלים צבע זהוב-חום.
מוציאים את התבנית ומגישים את הפצצות בעודן חמות עם רוטב מרינרה.
בתיאבון.