מתכון למעשנת בשר, פולקע בטרייגר

קושי:

3/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

2 שעות

מס מנות:

6 מנות

שבבי עץ לעישון:

פקאן

מצרכים

12 פולקע עוף
3 כפות תערובת תבלינים של טרייגר
3/4 כוס רוטב ברביקיו

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 135 מעלות.
מתבלים את הפולקע בנדיבות.
שמים בטרייגר ומעשנים במשך שעה.
לאחר כשעה שמים את רוטב הברביקיו בתוך כוס. בעזרת כפפה חסינת חום מוציאים אחד אחד את הפולקע מהטרייגר, טובלים בכוס של הרוטב, ומחזירים לטרייגר.
מעלים את הטמפרטורה של הטרייגר ל 190 מעלות, וממשיכים לבשל את הפולקע עד לטמפרטורה פנימית של 84 מעלות.
מוציאים ומגישים.

בתיאבון!!