מתכון למעשנת בשר, סלט עוף בטרייגר

קושי:

3/5

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול במעשנה:

שעה

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

תפוח

מצרכים

1 עוף שלם
תערובת תבלינים לעוף של טרייגר
1/4 כוס סלרי טרי קצוץ
1/4 כוס בצל ירוק טרי קצוץ
1/4 כוס פקאן קלוי גרוס
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס רוטב ברביקיו
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כפית אבקת שום
לחמניות

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 200 מעלות, וממתינים כ 10-15 דקות עד שהחום עולה.
מתבלים קלות את העוף בתערובת תבלינים לעוף של טרייגר, ושמים אותו בתוך הטרייגר.
שמים פרוב עמוק בתוך החזה של העוף (זהירות לא לגעת בעצמות) וצולים את העוף בערך שעה ורבע, עד לטמפרטורה פנימית של 72 מעלות.
מוציאים את העוף מהטרייגר ונותנים לו להצטנן עד לטמפרטורה שנוח לעבוד איתה.
מפרקים את העוף ומסירים את העצמות.
שמים את העוף המפורק בקערה עם הסלרי, בצל ירוק, פקאן, מיונז, רוטב ברביקיו, מלח, פלפל ואבקת שום, ומערבבים.
מגישים עם הלחמניות.

בתיאבון!!!