מצרכים
4 נתחי חזה עוף ללא העצם
4 ירכי עוף
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
4 ירכי עוף
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס לפרוסות דקות
1-2 כפות פלפל חלפיניו כבוש, קצוץ
כוס מיונז
1 כף מיץ מלימון סחוט
1-2 כפות פלפל חלפיניו כבוש, קצוץ
כוס מיונז
1 כף מיץ מלימון סחוט
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה
2 כפות כוסברה קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה
2 כפות כוסברה קצוצה
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על 80 מעלות, ומעשנים את העוף כ 30 דקות. מעלים את החום ל 175 מעלות, וממשיכים לבשל עד שהחזה מגיע לטמפרטורה פנימית של 72-74 מעלות, והירכיים ל 80 מעלות. מעבירים את העוף לקרש חיתוך, ואחרי שהוא מתקרר מעט חותכים אותו לקוביות. מעבירים את העוף לקערה ומוסיפים לתוכה את הפלפלים, הבצל הירוק והחלפיניו. בקערה נפרדת מערבבים את המיונז עם הלימון, התבלינים והכוסברה. מוסיפים את רוטב המיונז לעוף ומערבבים. מעבירים לקרעת הגשה, מפזרים מעל מעט פפריקה ומגישים. ניתן להגיש מיד, או לשמור בכלי אטום במקרר ל 3 ימים. מאוד טעים בסנדוויצים.
(את הסלט הזה אפשר להכין גם משאריות של עוף)
בתיאבון!!
*זמני הבישול תלויים בגודל הנתח