מתכון למעשנת בשר, ירכי עוף בטרייגר

קושי:

2/5

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול במעשנה:

40 דקות

מס מנות:

4 מנות

שבבי עץ לעישון:

דובדבן

מצרכים

6 חתיכות של ירכי עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
תערובת תבלינים לעוף של טרייגר

הוראות הכנה

מדליקים את הטרייגר על חום של 175 מעלות.
מתבלים את העוף בעדינות מכל הכיוונים.
שמים את הירכיים בטרייגר כ 35 דקות ואז בודקים טמפרטורה פנימית.
העוף מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 74 מעלות, אבל יהיה יותר טעים כשהיא 82 מעלות.
מסירים מהגריל ומגישים.

בתיאבון!!