מצרכים
1/4 כוס קקאו
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שמן קוקוס
1 כוס סוכר קנים
1 כפית וניל
אופציונאלי - חצי כוס שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 175 מעלות.
משמנים תבנית בגודל של 23X23. ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בסיר ביין מארי או במיקרוגל (בפולסים, ומידי פעם לערבב – זהירות שלא לשרוף את השוקולד).
שמים את השוקולד המומס עם שמן הקוקוס בקערת מיקסר, מוסיפים את הסוכר והווניל ומפעילים את המיקסר. טורפים את הביצים, מוסיפים אותם לשוקולד ומערבבים. מורידים את המהירות, ומוסיפים את הקמח והקקאו תוך כדי עירבוב איטי. מעלים את המהירות של המיקסר לעוד דקה-שתיים עד שהתערובת נעשית אחידה. מספיקים את פעולת המיקסר (אם החלטתם להשתמש בשוקולד צ'יפס, זה הזמן להוסיף ולערבב ידנית).
מוזגים את התערובת לתוך התבנית ושמים בטרייגר ל 25 דקות לקבלת בראוניז רכים ולכים. לקבלת עוגה יבשה יותר תשאירו בטרייגר עוד 5-10 דקות.
מוציאים מהטרייגר.
הכי כיף לאכול עם גלידת וניל!
בתיאבון!!!