מצרכים
מתוכם בערך 800 גרם אונטריב,
200 גרם שומן
כף תערובת תבלינים טרייגר
1/4 כוס רוטב ברביקיו
לחמניות המבורגר
שום גבישי
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות.
בזמן שממתינים שהחום של הטרייגר יעלה, מערבבים בשר האונטריב הטחון עם תערובת התבלינים של טרייגר.
עם ידיים רטובות- יוצרים קציצות עגולות, בעובי של כ 2 ס"מ, וקוטר של כ 10 ס"מ.
שמים את הקציצות בטרייגר החם, כ 8 דקות על כל צד. עד שהחום הפנימי מגיע ל 70 מעלות.
בינתיים מערבבים את המיונז עם רוטב ברביקיו, מכסים, ושמים במקרר בשביל ההגשה.
בקערה נוספת מערבבים שמן זית עם קצת שום גבישי בקערה.
חותכים את לחמניות ההמבורגר, ומורחים את שמן הזית עם השום על החלק הפנימי של הלחמניות.
לקראת סוף הצלייה של ההמבורגרים מוסיפים את הלחמניות, 1-2 דקות על כל צד, כדי שהן יהיו חמות וקריספיות.
מוציאים את ההמבורגרים של האונטריב יחד עם הלחמניות מהטרייגר, ומגישים עם רוטב המיונז-ברביקיו. אפשר גם להוסיף למנה חסה, עגבניות, בצל פרוס או חמוצים לפי הטעם.
בתיאבון!!