מצרכים
4 כוסות קמח
1/4 כוס שום גבישי
1/4 כוס אבקת בצל
1 כף פלפל שחור
1 כף פפריקה
2 כפות פלפל קאיין טחון
שמן קנולה
תערובת תבלינים לעוף של טרייגר
מומלץ להשתמש במחבת מיציקת ברזל
הוראות הכנה
מדליקים את הטרייגר על חום של 260 מעלות.
שמים בתוך הטרייגר מחבת ברזל יצוק מלאה בשמן (בערך עומק של 3-4 ס"מ).
מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, שום גבישי, אבקת בצל, מלח גס, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין טחון.
חוצאים את התערובת היבשה לשני קערות נפרדות.
לתוך קערה שלישית מוזגים את חלב הקוקוס.
מסדרות את הקערות לפי הסדר:
1. קערת תערובת יבשה
2. קערת חלב קוקוס
3. קערת תערובת יבשה
טובלים את חתיכות העוף בשלושת הקערות לפי הסדר, כאשר בכל פעם מוודאים שהעוף מצופה מכל הכיוונים.
שמים את העוף על הרשת בתוך הטרייגר.
לאחר כ 30-40 דקות, כאשר החום הפנימי של העוף מגיע בערך ל 66 מעלות, מעבירים אותו לתוך השמן הרותח שבמחבת. כל פעם יכנסו למחבת כ 2-3 חתיכות. מטגנים את חתיכות העוף משני הצדדים עד לחום פנימי של 72 מעלות לחזה, או 78 מעלות לשאר החלקים.
מעבירים את החתיכות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג.
מסדרים על צלחת הגשה, מפזרים מעל לעוף תערובת תבלינים של טרייגר, ומגישים.
בתיאבון!!